Ismét LAN-on lesz az ESL Pro League, ráadásul szurkoló tömegek előtt

Ismét LAN-on lesz az ESL Pro League, ráadásul szurkoló tömegek előtt

Kövesd te is magyarul az ESL Pro League 16. szezonjának mérkőzéseit, kizárólag az Esport1TV kínálatában.

Sajnos a koronavírus miatt szinte minden verseny esetében le kellett mondanunk a LAN-okról az utóbbi két évben. Vannak, melyek szerencsések voltak és pont olyan időszakot kaptak el, amikor beengedhették a több ezres tömeget az adott arénába, míg más versenyeken immár évek óta nem járhatott közönség.

Ilyen az ESL Pro League is, ami most végre fellélegezhet, jöhet a LAN és jöhetnek a szurkolók!

Utoljára a 10. szezon döntőjét játszották tömött arénában, most pedig már a 16. szezon jön. Hosszú évek óta nem láthattuk az ESL Pro League valódi arcát, de idén végre minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba.

Az ESL Gaming és a GamingMalta megújították együttműködésüket, új szerződésük 2024 végéig szól. Ez pedig biztosítja az előttünk álló EPL-szezonok helyszíneit, többek között az ideit is.

Ezt olvastad már?

Az új együttműködés azt is magával hozta, hogy a hamarosan kezdődő 16. szezont ismét LAN-on játszák majd a csapatok, a rájátszás (szeptember 27. - október 2.) pedig közönség előtt kap majd helyet. Nincs sok idő a gondolkodásra, aki a helyszínen szeretne szurkolni, annak szeptember 5. napját kell a naptárjába vésnie, hiszen aznap indul majd a jegyértékesítés. 

Az ESL Pro League 16. felvonása augusztus 31-én kezdődik és egészen október 2-ig tart majd. A verseny mérkőzéseit pedig élőben követhetitek majd az Esport1TV kínálatában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: estnn.com

Kövess Minket!