Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Zlatan Ibrahimovic

Így változtak a legnagyobb futballsztárok a FIFA-játékokban – Zlatan Ibrahimovic

Elképesztő életutat járt be a Ibra, minden állomáshelyén mély nyomokat hagyott.

A beceneve Ibrakadabra, ami sokat elárul a képességeiről. A 40 éves svéd legenda látványosabbnál látványosabb gólokat szerzett, ontotta a találatokat egész pályafutása során. Azonban a tudásával talán ő maga van a legjobban tisztában, amit szeret hangoztatni is. Emiatt nem volt botrányoktól mentes a karrierje, több klubban is alakult ki nézeteltérése. Talán a sors is megbüntette miatta, ugyanis sohasem nyert Bajnokok Ligáját, ami egészen elképesztő. Ráadásul messze sem volt tőle, többször úgy váltott csapatot, hogy az utána megnyerte a legrangosabb trófeát. Cserébe számos kupája mellett nyert tizenkét bajnoki címet, úgyhogy panaszra semmi oka nem lehet. Hosszú haja másfél évtizede ikonikus, de azért ő is változott az utóbbi esztendőkben. Sorozatunk utolsó részében tehát azt nézzük meg, a FIFA-játékokban miként nézett ki a svédek büszkesége. 

Amennyiben nem tetted volna még meg, olvasd el a korábbi részeket is, ahol Messi, Ronaldo, Lewandowski, Benzema, Neymar és Salah volt a főszereplő. 

Mivel a topligák egyik rangidős játékosa, pályafutását nem években, hanem már évtizedekben mérjük. Már 20 éve is felhívta magára a figyelmet.

Tíz éve már szupersztár volt, a világ egyik legjobbja, de úgy érett, mint a jó bor, 30 felett is hihetetlen teljesítményre képes.

Ma már értelemszerűen nincs akkora hatással a csapata játékára, mint egykor, de ennek ellenére hasznos tagja a milánóiaknak, és elmondhatja, hogy visszavezette a Milant a dobogó tetejére 11 év szünet után.

Amennyiben a képre kattintasz, megnyílik a galériánk, amiben megnézheted, hogyan is változott a svéd a FIFA 13 óta eltelt tíz FIFA-játékban.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár