EU Masters: Ma már a magyar idézőknek is szurkolhatunk a csoportkör nyitónapján

EU Masters: Ma már a magyar idézőknek is szurkolhatunk a csoportkör nyitónapján

Mumus100 csapata a spanyol másodikkal, a Team Heretics a német harmadikkal találkozik.

Lezajlottak a Play-In küzdelmei, ahonnan a GameWard, a Vitality.Bee, az SK Gaming Prime és az Anorthosis Famagusta Esports jutott be a csoportkörbe, így ez a négy csapat tovább álmodhat az EU Masters-trófeáról. A Group Stage ma indul, így a Team Heretics magyar dzsungelese, Subicz "Bluerzor" Dániel, és a Zero Tenacity magyar felső ösvényese Szépvölgyi "mumus100" Márió számára is elindul a torna.

Utóbbi az „A" csoportba került a Giants, a Unicorns of Love fiókcsapata az UOL Sexy Edition és a Team Vitality akadémiai csapata, a Vitality.Bee mellé. A Giants ellen játszanak először ma 19 órától. A HRTS a „C" kvartett tagja az SK Gaming Prime-mal, a Team BDS Academyvel és a Valiance-szel együtt. Ők este 9 kilenc órakor lépnek pályára az SK ellen. Miután mindkét magyar játékos remekül szerepelt a saját bajnokságában, és megnyerte azt, jó előjellel várhatják a versenyt. A Team Heretics nem titkolt célja, hogy egy EU Masters-győzelemmel érkezzenek meg az LEC mezőnyébe a 2023-as tavaszi szezon során. Ám ehhez pokolian erős ötösökön kell átverekedniük magukat.

A főtábla mérkőzéseit ezúttal is magyar nyelven élvezhetitek, a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán már 16:30-tól, így nem maradtok le a legizgalmasabb pillanatokról. Amennyiben szeretnéd jobban átlátni az EU Masterst, és nem maradnál le semmilyen hírről vele kapcsolatban, az alábbi cikkünkben minden információt megtalálsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzor és mumus100 is győzelemmel kezdi meg a csoportkört?

  • 0 %
  • 60 %
  • 0 %
  • 40 %