Öt játékost szerződtetett a G2, velük hódítaná el a vb-címet

Öt játékost szerződtetett a G2, velük hódítaná el a vb-címet

A G2 kész elhódítani a világbajnoki trófeát, persze koránt sem lesz az olyan könnyű.

Nagy lépésre szánta el magát a G2 Esports. Ugyanis leszerződtette a Burger Flippers teljes keretét, és velük vesz részt az idei világbajnokságon. Megijedni nem kell, nem capSék kerültek lapátra, ugyanis ez a női mezőnyt érinti. A Burger Flippers egy női csapat, amely júliusban megnyerte a Nagyváradon rendezett GIRLGAMER 2022 Oradea Festivalt, miután 2:1-re legyőzték a Grow uP Girls EU-t, ezzel kvalifikálták magukat a világeseményre.

Kik alkotják a csapatot?

Igazán színes a csapat, amely tartalmaz ismerős neveket is.

  • Lizia (top, olasz)
  • Karina/Tigiruke (dzsungel, litván)
  • Tifa (mid, német)
  • Caltys (ADC, svéd)
  • Colomblbl (support, francia)

Agnė "Tigriuke/Karina" Ivaškevičiūtė és Alena "Tifa" Maurer járt már a női vb döntőben, ahol ezüstérmet szereztek. Fontos kiemelni, hogy ez nem hivatalos Riot rendezvény, a GirlGamer az esemény főszervezője. Sajnos nagyon kevés információ érhető el a LoL GirlGamer Worlds Championshipről. Caltysről mi is írtunk a női játékosok helyzetét bemutató cikkünkben. Ő a Valiance tagjaként még ERL szinten is játszott az EBL-ben, illetve ő lett a kvalifikációs torna legértékesebb játékosa.

Nem először tör be a női színtérre a G2. Korábban más Riot-játékban is úgy döntöttek, hogy befektetnek női tehetségekbe, amikor a VALORANTban megalapították a G2 Gozen csapatot. Kíváncsian várjuk, hogy ez az új projekt is hasonlóan sikeres lesz-e.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megnyeri a G2 férfi csapata az LEC-t?

  • 25 %
  • 75 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések