Reagált az Electronic Arts a tegnapi hibára

Reagált az Electronic Arts a tegnapi hibára

Javította a kínos hibát az EA.

Tegnap mi is beszámoltunk arról hogy egy roppant kínos hibát vétett az EA, aminek következtében néhány játékos hozzáfért a FIFA 23-hoz. Pontos részleteket nem nagyon lehetett tudni, de egy rövid ideig még az Ultimate Team is elérhetővé vált. A hiba következtében kiszivárogtak mezek és ratingek is, ami érzékenyen érintette a stúdiót.

Mint kiderült, két óráig tartott ez az állapot. Azoknak vált elérhetővé, akik előtöltötték az Ultimate Editiont és részt vettek a bétateszten.

Természetesen gyorsan reagált az EA, lezárta a szervereket, bár az offline játékmódok továbbra játszhatóak voltak egy ideig.

„Tegnap véletlenül egy kis számú játékosnak hozzáférést adtunk a FIFA 23 Xbox One verziójának kétórás próbaverziójához, amelynek még nem kellett volna elérhetőnek lennie. Nem minden tartalom volt végleges. Eltávolítottuk ezt a hozzáférést, és a szeptemberi megjelenéskor mindenkit készen állunk majd fogadni" – áll a közleményben.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mit vársz a FIFA 23-tól?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %

Közvetítések