Tovább csúszik a Sons of the Forest megjelenése

Szerinted elkészülnek a februári határidőre?

Rossz hír a The Forest rajongóinak. Az Endnight Games 2019-ben jelentette be a horror túlélőjáték folytatását, a Sons of the Forestet, amelyet nagyon várt a közösség. Nem sokkal később már előzetest, játékmenet videót és megjelenési dátumot is kapott a program. Sajnos nem sikerült a stúdiónak tartani a határidőket, így a tervezettnél jóval később jelenik meg a játék.

A 2021-es megjelenést hamar elvetették, és 2022 májusát célozták meg, ám tovább kellett tolni októberre. Most az Endnight Games bejelentette, hogy egészen 2023. február 23-ig várnunk kell a szoftverre. Azonban öröm az ürömben, hogy azt ígérték, ez lesz az utolsó halasztás.

„Az új játékunk, a Sons Of The Forest terjedelme miatt nehéz volt pontos megjelenési dátumot meghatározni, és ma még egyszer utoljára el kell halasztanunk" – tweetelte a stúdió, majd időt kért, hogy tökéletesíthesse a művét, mielőtt a rajongók kezei közé engedné. Továbbá a bejegyzés tartalmazta az árat is, 30 dollárba fog kerülni a játék. Reméljük, most már nem kell a végtelenségig várni, és februárban valóban érkezik a Sons of the Forest.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Sons of the Forest megjelenését?

  • 33 %
  • 67 %