Úgy tűnik a Modern Warfare 2-ben is visszatér egy idegesítő fegyver

Úgy tűnik a Modern Warfare 2-ben is visszatér egy idegesítő fegyver

Már több játékban találkozhattunk ezzel a tárggyal, de nem sok örömünk szokott benne lenni.

Rengeteg féle fegyverrel és eszközzel találkozhattunk már a Call of Duty-franchise játékaiban, amelyek közül többet imádott a közösség, néhányat utált. Van azonban egy tárgy, amely mindig megosztotta a rajongókat. Nehéz hozzá semlegesen viszonyulni, ugyanis nagyban függ a szimpátiád iránta attól, hogy melyik oldalán állsz. Sejted már, miről beszélünk?

A Call of Duty Youtube-csatornája közzé tett egy rövidke előzetest, amelyben a Modern Warfare II. kampányának korai hozzáférését promózza. Az ötödik másodpercben észre vehetünk egy katonát, aki a nyílt terepen egy rohampajzzsal (Riot Shield) nyomul előre. Íme:

A játék – amely visszakapja az összes klasszikus pályáját – tehát ismét köszöntheti a Modern Warfare többjátékos módjának és a Warzone-nak az egyik legtöbb bosszankodást okozó elemét. De valószínűleg a Counter Strike 1.6-játékosok is tudnának mesélni. Ugyan a videó a kampányról szól, de minden bizonnyal a multiplayer mód is megkapja majd. Azoknak tökéletes, akik imádnak valahova csak becampelni, várni, míg az ellenfélnek elfogy a lőszere a tárból, majd akkor rohamozni. Persze biztos sokan voltak, akik egy jól felépített taktika mentén használták a pajzsot, de többségében csak ezt a módszert alkalmazták. Sima lőfegyverrel nem is lehet kárt tenni benne, szükséges az áttöréséhez némi furfang, egy kézigránát például, vagy más, robbanást okozó fegyver. 

Mi meglettünk volna nélküle. Ti örültök, hogy ismét játszható lesz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted ezt a pajzsot?

  • 67 %
  • 33 %