Még három Witcher-játékra számíthatnak a rajongók

Még három Witcher-játékra számíthatnak a rajongók

Jó híreket kaptak a Witcher-rajongók, ez talán a CD Project Red hírnevét is helyreállítja.

A CD Projekt Red az év elején bejelentette az egyelőre névtelen The Witcher 4-et, a The Witcher új "saga" kezdetét. Már láthattunk róla egy koncepció videót is, hogy miként nézhetne ki a program. Ennek ráadásul lehet alapja, ugyanis a CDPR megválik a The Witcher 2 óta használt saját fejlesztésű REDengine-től is a jövőben és helyette az Unreal Engine 5-ön fejleszti a szoftvert. Most ráadásul úgy tűnik, egyből hármat.

„Azt mondtuk, hogy lesz egy új játék. Egynél többre gondoltunk" – mondta Adam Kiciński vezérigazgató egy pénzügyi eredménybeszámoló során. „Az első sorozat három játékból állt, így most is egynél több játékban gondolkodunk. De már a második Witcher-történet első játékának az előgyártásán dolgozunk."

A CD Projekt hosszú távú tervei alapján úgy hangzik, hogy az új saga első játéka megadhatja az alapot a jövőbeli részek számára, valószínűleg sokkal tudatosabban, mint ahogyan azt az eredeti Witcher tette. De mi lesz a címe? Biztosan nem The Witcher 4, ha hihetünk Marcin Iwinskinek, a stúdió munkatársának. „A Witchert trilógiának tervezték, és egy trilógiának nem lehet negyedik része, nem igaz?" – mondta még 2017-ben. Ugyan nem említette Kiciński, hogy ez is trilógia lesz, de a tapasztalatok és Iwinski szavai alapján erre következtetünk. Amennyiben tényleg triológiát kapunk ismét, az már biztosan nem Geralt történetét dolgozza fel, ugyanis az ő kalandjai lezárultak. De a Vaják világa még számos lehetőséget rejt magában, ami elnyerheti a rajongók tetszését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jobb lesz a játék az Unreal Engine 5-tel?

  • 100 %
  • 0 %