A Phantom Liberty lesz az első és egyetlen Cyberpunk 2077 kiegészítő

A Phantom Liberty lesz az első és egyetlen Cyberpunk 2077 kiegészítő

A DLC ráadásul csak PC-re és az újgenerációs konzolokra érkezik.

Pár napja tartották a Night City Wire címre keresztelt eseményt, mely során a CD Projekt RED bejelentett néhány újdonságot a lassan franchise-á növekvő Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Először is az Edgerunners anime főszereplőjének ruhái és fegyverei megérkeztek a játékba, plusz vadászhatunk majd néhány sorozat ihlette easter eggre is, plusz végre-valahára leleplezték az első kiegészítőt is a Phantom Liberty személyében. Részletek és további információk az alábbi cikkben! 

A Cyberpunk 2077 rajongói persze azonnal megörültek és megőrültek a hírnek, az izgatott kommentek pedig elárasztották az előzetes alatti szekciót. Van is minek örülni, hiszen a történet központú kiegészítőben V és Johnny Silverhand is visszatér és új kalandokat élhetünk majd át velük, miután csatlakoznak az Új Egyesült Államok kormányának titkos szervezetéhez. Habár további infókat nem árultak el a fejlesztők, egy lelkes hozzászólónak elhintették, hogy a Phantom Liberty lesz az egyetlen kiegészítője a játéknak, többet nem is terveznek. 

Habár nyár elején már felröppentek a hírek, hogy csak egy kiegészítő érkezik majd a játékhoz a tervezett kettő helyett, ez a megerősítés picit csalódást keltő. Mondjuk a stúdiót is megértem, hiszen szeretnék már elengedni a saját fejlesztésű RED Engine motort és végre teljes gőzerővel áttérni a Witcher 4-et hajtó Unreal Engine 5-re, azért sokan reménykedtek benne, hogy nem hagyják annyiban Night Cityt és azt a csodálatos világot, amit felépítettek, mivel a lehetőségek tárháza és az elmesélendő történetek száma nagyjából végtelen. Remélem azért a franchise-t nem engedik el és pár év múlva kapunk egy Cyberpunk 2088-at, vagy valami hasonlót. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!