Marveles AR-játékon dolgoznak a Pokemon GO készítői

Marveles AR-játékon dolgoznak a Pokemon GO készítői

Marvel-játék, Marvel-játék és még egy kis Marvel-játék.

Nem volt a legizgalmasabb műsor a tegnap esti Disney Showcase, de azért volt minek örülnünk. Még idén megjelenik például a Marvel's Midnight Suns és bemutatkozott a Marvel legújabb AAA-kategóriás játéka is, az egyelőre cím nélküli projekt, Amerika Kapitány és Fekete Párduc főszereplésével. Itt azonban még nem ért véget a frissen bejelentett Marvel-játékok listája, hiszen a Niantic is bemutatta legújabb programját.

Bizony, az a Niantic, akik anno a Pokemon GO-t is piacra dobták, óriási sikerrel. A zsebszörnyekre vadászós AR-játék hatalmas sikernek örvend azóta is, sőt, gyakorlatilag egyeduralkodó a saját kategóriájában, miután sem a Harry Potter, sem a The Witcher világába helyezett AR-program nem tudott érvényesülni.

2023-ben megnézhetjük, hogy vajon a Marvel hőseinek sikerülhet-e. A Marvel World of Heroes ismételten az AR-rajongóknak készül, saját karakterünk lehet majd, az egyes hősök ikonikus képességeivel, de persze a harcok során több ismert Marvel hős is csatlakozhat majd mellénk. A játék persze most is a valós világ kiterjesztett másával dolgozik, ki kell majd mennünk a szabadba, hogy megoldjuk a játék egyes feladatait és megóvjuk a Földet az arra leselkedő gonosztól.

Egyelőre nem bocsátkoztak részletekbe, játékmenetet sem láthattunk még, de az biztos, hogy az alapok adottak. A Marvel hősök önmagukban vonzóak lehetnek a játékosok számára, már csak az élvezetes játékmenetet kell a programba pakolnia a Nianticnak. A játék korai tesztelésére már jelentkezhettek, de a megjelenés egyelőre nem ismert, a mostani tervek szerint valamikor 2023-ban érkezhet meg a Marvel World of Heroes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!