Fortnite: Több járművet is kaphatunk a következő seasonben

Fortnite: Több járművet is kaphatunk a következő seasonben

Bőven van mit várnunk.

A járműveknek a játékban mindig is nagy jelentőségük volt, azonban az elmúlt hónapokban mikor bekerültek a páncélozott buszok és a tankok, a szerepük fokozódott. Könnyedén nyerhettünk meccseket csupán azzal, hogy szert tettünk egy járgányra a menet elején, és így indultunk a csatába.

Az jelenleg is zajló évad alatt viszont több olyan járműben is történt változás, melyek még nem kerültek be a Battle Royale-ba, így valószínűleg a következő seasonben találkozhatunk majd velük.

Frissítették a repülőket, melyeket „X-4 Stormwing" néven kaptunk meg az 5.00-ás és a 15.10-es frissítéssel, így valószínűleg az Epic Gamesnek terve van velük. A motorok a season elején szivárogtak ki, azonban azóta még nem találkozhattunk velük. Amit tudunk róluk az az, hogy két üléssel rendelkeznek, és képesek lehetünk velük driftelni, valamint boostolni. A harmadik a B.R.U.T.E egy továbbfejlesztett verziója, ami az eredetihez hasonlóan ülésekkel, dupla fegyverrel, sprinteléssel és emote-olási lehetőséggel lesz felszerelve.

Nem tudhatjuk biztosra, hogy ezek a járművek mikor kerülnek be a játékba, de az Epic már régóta dolgozik rajtuk, így valószínűleg a közeljövőben – reméljük Chapter 3 Season 4-ben – használhatjuk is őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik jármű megjelenését várod a legjobban?

  • 17 %
  • 67 %
  • 17 %