Az EA új anti-cheat rendszerrel állítaná meg a csalókat a FIFA 23-ban

Az EA új anti-cheat rendszerrel állítaná meg a csalókat a FIFA 23-ban

Az új élményekhez új csalásvédelem is dukál.

Bő két hét, és mindenki megrohamozhatja a FIFA 23 virtuális futballpályáit. Az Electronic Arts és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség utolsó közös játékát az eddigi legnagyobb durranásnak szánja a stúdió, ennek érdekében egy sor újítást bevezetett. Jobb meccsélményt kapunk az ígéretek szerint, valamint az élethűség kedvéért érkezik a vadonatúj Hypermotion 2 technológia is. Azonban az EA nem állt meg itt a next-gen játékmenettel kapcsolatban. Ugyanis a teljes élményhez még egy adalék szükséges. Az, hogy ne találkozzunk csalókkal! 

Ez ellen tenne az EA, mert PC-n kezdett elharapódzni a helyzet. Bejelentettek egy új csalásvédelmi rendszert, az EA AntiCheatet (EAAC), amely megakadályozza, hogy hackerek külső fájlokat és szoftvereket juttassanak be a játékba. Semmilyen szoftvermódosítás vagy közösségi mod nem működik majd.

„Az Electronic Artsnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságos és tisztességes élményt nyújtsunk minden játékosunk számára. Játékbiztonsági és csalás elleni csapatunk keményen dolgozott olyan technológiák kifejlesztésén és támogatásán, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a lehető legjobban megvédjük játékosaink tisztességes játékhoz fűződő érdekeit, és ezért jelentjük be az EA AntiCheat (EAAC) bevezetését az idén ősszel PC-re megjelenő FIFA 23-mal.  Az EAAC egy kernel-módú csalás- és szabotázsellenes megoldás, amelyet az Electronic Arts házon belül fejlesztett ki."

A csalókra lecsap tehát az EA szerencsére, így remélhetőleg egy tisztább és élhetőbb FIFA-játékot kapunk szeptember 30-tól.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te észleltél csalókat a FIFA 22-ben?

  • 67 %
  • 33 %
  • 0 %