Hirdetés

Újabb újdonságot leplez le ma az EA

Te milyen újításokat látnál szívesen, amik javítják a meccsélményt?

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

Újabb előzetessel lep meg minket az EA Sports FIFA youtube csatornáján, amivel egyre jobban megismerjük a közelgő FIFA 23-at. Korábban már kaptunk egy előzetest, egy részletesebb játékmenet videót, majd bemutatta a karrier mód újításait is. Ma délután öt órakor Matchday Experience trailer jön, vagyis a meccsélményt szeretné javítani az Electronic Arts.

Többségében a FIFA 22 mind játékmenetben, mind tartalomban előrelépést jelentett, de az EA ígérete szerint a FIFA 23 még ennél is nagyobb dobás lesz. Ennek érdekében igyekszik minél több újítást és változtatást bevezetni, hogy a játékosok elégedettebben üljenek le a játék elé. Azt, hogy a meccsélmény javítása pontosan mit jelent, egyelőre nem tudjuk, sem a Twitteren, sem a Youtube-on még csak utalást sem tettek rá. Tény, ettől csak még jobban várjuk az előzetest, hogy kiderüljön mit tartalmaz.

Az azonban beszédes, hogy hamarabb érkezik, mint az Ultimate Team bemutatója, tehát várhatóan izgalmas és jelentős változások jönnek. A rajongók természetesen azonnal elkezdtek találgatni a tartalmat illetően. Volt, aki izgalmasabb, jobban átélt gólörömöket szeretnének, de az öt cserelehetőség, a jobb kommentátor vagy épp az új cutscene-ek is szerepelnek a kívánságlistákon. Voltak akik pesszimistán állnak hozzá, hogy újabb szemfényvesztés jön, és semmi olyan újdonság nem érkezik, ami érdemi javulást hozna. Nemrég kiderült, hogy komoly problémákkal küzd az EA, reméljük ennek ellenére egy jó játékot kapunk tőlük idén.

Minden további, FIFA 23-mal kapcsolatos hírt itt találsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted javulni fog a játékélmény a FIFA 23-ban?

 • 29 %
 • 71 %
Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • centre_syrup 2 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • Detrix 2 napja
  Ha nem lenne tele glitchhel meg bugokkal a játék, az már komoly újítás lenne.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés