Fortnite: Megváltozhat a reboot rendszer

Fortnite: Megváltozhat a reboot rendszer

Így könnyebb lenne a csapattársaink felélesztése.

Először Season 8-ban találkozhattunk az újraélesztése rendszerrel, amely során a csapattársaink az elhalálozásuk után, egy kártyát hagynak a földön. Ezt felszedve, meglátogathatjuk az újraélesztő kocsikat, ahol pár másodperc alatt visszahozhatjuk őket a játékba. A megjelenése óta nem igazán történt hozzá kapcsolódó fejlesztés, csupán az, hogy minél többen élesztjük egyszerre a társunkat, annál gyorsabban visszatér az élők sorába.

Már többször felmerült a pletyka, hogy az Epic Gamesnek tökéletesíteni szeretné ezt a módszert, és ezek most ismét a felszínre kerültek.

SentinelCentral és több más szivárogtató szerint is arra számíthatunk, hogy a jövőben nem kell az kiiktatott csapattársaink kártyáit felvenni ahhoz, hogy újraéleszthessük őket, helyette aranyba fog kerülne a reboot járművek használata. Ez lehetőséget biztosít majd a számunkra, hogy eldöntsük mennyi goldot ér meg az adott személy visszatérése, és eszerint gazdálkodjunk. 

Összességében ez nagyban megkönnyítené a csapattársak újraélesztését, hiszen nem kell visszamennünk a háborús területre, ehelyett simán elmehetünk bármelyik járműhöz a pályán. A kérdés az, hogy mennyi aranyrúdba fog kerülni ez a művelet, de a viszonylag könnyű farmolási lehetőségeknek köszönhetően, ez is kiküszöbölhető. 

Ti gyakran használjátok a reboot kocsikat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jó ötlet ez a fejlesztés?

  • 44 %
  • 22 %
  • 11 %
  • 22 %