K&H MNEB WoT: Komoly harcok és meglepetések a profi kategória selejtezőjében

K&H MNEB WoT: Komoly harcok és meglepetések a profi kategória selejtezőjében

Véget ért a zárt selejtező szakasz a profik számára. Mutatjuk az eredményeket és a továbbjutó csapatokat.

A K&H MNEB bajnokságon két kategóriába nevezhettek a csapatok, így a Profi kategóriába 7501 személyes értékelés felett, valamint a Normál kategóriába 7501 személyes értékelés alatt. A két kategória csupán annyiban tér el egymástól, hogy míg a profik tier X-ben, addig a normál kategóriában tier VIII-ban zajlanak az összecsapások. A Profi Kategória Zárt Selejtezőjének végeztével kijelenthetjük, hogy igazán izgalmas harcokat láthattunk és természetesen a meglepő körbeverések sem maradtak el.

Zárt selejtező első nap

A Profi Kategóriát a TriggR, a T0xiC_Gamers és a meGOLDjuk uralták. Hat csata után pontegyenlőség alakult ki, így egyelőre még várunk a végleges továbbjutók listájára. Vajon az újrajátszás során melyik együttes bizonyul méltónak a továbbjutásra?

Zárt selejtező második nap

A második játéknap összességében sokkal több akcióval kecsegtetett. Végül kilenc intenzív csata után a VagyunkVégig és a Reptér csapatok jutottak tovább a döntőbe. Külön érdemes kiemelni, hogy míg az első játéknapon csak óvatosan vették elő a csapatok az AMX M4 54-et, addig a második játéknapra egyértelműen a meta részévé vált. 

Ne maradj le a hétvégi döntőkről

Ugyan a Profi Kategória továbbjutóinak döntőjére még várnunk kell kicsit, de szeptember 17-én már élőben nézhetitek a Wotinfo csatornáján a Normál Kategória legjobbjainak harcait 18 órától. A Normál Kategória döntőjében a Shockwave, a 3boys1cup, a komojtalanok és a Play Apex csapatoknak szurkolhattok.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!