Egy hónap alatt 1 millió dollárt keresett ez a Fortnite streamer

Egy hónap alatt 1 millió dollárt keresett ez a Fortnite streamer

LazarBeam egy podcast során beszélt bevételeiről.

Nyílt titok, hogy az ismertebb streamerek nem küzdenek anyagi problémákkal, a support a creator programnak köszönhetően pedig ez fokozottan igaz a Fortnite közvetítőkre. Ninja jelentette ki egy régebbi felvételen, hogy volt amikor sikerült havi 5 millió dolláros bevételt elérnie, ami már önmagában elképzelhetetlenül nagy összeg.

LazarBeam – ismert Fortnite tartalomgyártó – most a The Fellas podcast vendégeként beszélt többek között arról is, hogy mennyit keresett havonta, amikor a játék az aranykorát élte.

„Volt több hónap is, mikor 1 millió dollárt fölött kerestem" – jelentette ki a streamer.

Lazar egy érdekes történetet is megosztott ezzel kapcsolatban. Amikor bejött a SAC kód, a LazarBeam-et használta, de rájött, hogy a játékosok szívesebben írnak be egy rövid kódot, így szimplán Lazar-ra változtatta. Ennek következtében a támogatóinak a száma kétszeresére nőtt. A rajongói nem igazán lepődtek meg ezeken a számokon, és a hozzászólások között inkább gratuláltak a kedvencüknek.

A The Fellas egyébként a leggyorsabban növekvő podcast Angliában, köszönhetően a minőségi és tartalmas beszélgetéseknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gondoltad volna, hogy ennyit keresnek a streamerek?

  • 40 %
  • 50 %
  • 10 %