Fortnite: Négy év után visszatérhet az egyik legkülönlegesebb fegyver

Fortnite: Négy év után visszatérhet az egyik legkülönlegesebb fegyver

Utoljára a 6.21-es frissítés előtt találkozhattunk ezzel a tárgyal, ami még anno 2018-ban volt.

Az Epic Games közzétett egy újabb Fortnite bejegyzést, a vasárnap induló új seasonnel kapcsolatban, a szemfülesek pedig egy különleges dolgot szúrhattak ki a poszthoz tartozó képen. Sok fegyver került vaultolásra az évek alatt, de vannak melyeket nem feledünk. A játékosok most az egyik ilyen item unvaultolására számíthatnak, mégpedig pár napon belül.

HYPEX – leaker – tette közzé az alábbi tweetet, melyben felhívja a figyelmet arra, hogy a képen a Guided Missile látható.

Ez a rakétavető még a játék kezdeti fázisában a 3.4-es frissítéssel került be, majd a 6.21-es update búcsúztatta. Különlegessége abban rejlik, hogy elsütése utána  tulajdonosa kedve szerint irányíthatja, így akár fedezékből is biztonságosan használhatjuk az ellenfeleink ellen.

Könnyedén rocket ride-olhatjuk vele barátainkat, és számtalan más helyzetben is a hasznunkra lehet. Gyengesége, hogy míg az irányításra koncentrálunk, a karakterünk védtelen marad, és ezáltal kiszolgáltatott a többi játékos számára. Azt javaslom, hogy mindenképp húzódjunk fedezékbe, mielőtt aktiváljuk az elsütőbillentyűt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy visszatér ez a fegyver?

  • 63 %
  • 13 %
  • 13 %
  • 13 %