Fortnite: További újdonságok derültek ki a következő seasonről

Fortnite: További újdonságok derültek ki a következő seasonről

Az Epic Games újabb képeket tett közzé, a leakerek pedig megfejtették őket.

Szeptember 18-án – azaz vasárnap – kezdődik a Chapter 3 Season 4, mely évadról még meglepően kevés információ áll a rendelkezésünkre. Sok eddig még meg nem valósult leak látott napvilágot az elmúlt hónapokban, és ezek lehetséges, hogy a következő seasonben kerülnek bevezetésre, azonban nincs semmi konkrétum, csupán az Epic Games által közzétett előzetesekre hagyatkozhatunk.

Ezekből a teaserekből eddig az derült ki, hogy az évad a Paradise nevet kapta, és, hogy a Battle Pass tartalmazni fog további Spider-Man skineket, valamint egy különleges alkotást is. A tegnapi nap viszont újabb képek jelentek meg, ezeket alább láthatjátok.

A Fortnite ikont minden platformon megváltoztatták különböző alkotásokra. Az első képen valószínűleg az Emo Meowscles skin keze látható – akiről már korábban írtam –, a másodikon a Spider Gwené – ő róla is beszéltünk –, a harmadikon egy Remixed Paradigm végtagját véli felfedezni a iFireMonkey – leaker –, a negyediken pedig egy felmérésből származó skin lehet, aki a Chrome Hand névre hallgat.

Egyenlőre úgy látszik, hogy ezek a teaserek csupán az outfiteket vetítik előre, de ezt valószínűtlennek tartom, szerintem van más jelentésük is, ami majd később nyer értelmet. A napokban további előzetesekre és kedvcsinálókra számíthatunk, melyek által összeállhat a fejünkben egy kép, még az évad vége előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Izgulsz, hogy milyen lesz a Chapter 3 Season 4?

  • 11 %
  • 44 %
  • 44 %