Újabb kinézet szivárgott ki a következő Fortnite évaddal kapcsolatban

Újabb kinézet szivárgott ki a következő Fortnite évaddal kapcsolatban

Két héten belül kezdődik a következő season, a leakek pedig folyamatosan érkeznek.

Az Epic Games Battle Royale-jában mindig az évadváltás a legizgalmasabb időszak a játékosok számára, hiszen ekkor olyan mennyiségű frissítés érkezik, amely általában alapjaiban változtatja meg a játékot, és tartja frissen azt. A seasonök általában egy hatalmas eseménnyel zárulnak, melyet az Epic hosszas előkészületei előznek meg. Ezekből már számos dologra lehet következtetni a játék közeljövőjével kapcsolatban, de természetesen az adathalászok sem pihennek, és megállás nélkül újabb információmorzsákkal árasztják el a közösséget.

Nekik köszönhetően derült ki az is, hogy Miles Morales és Spider Gwen is a következő Battle Pass részeként lesz elérhető. Erről bővebben az alábbi cikkben olvashattok.

A napokban újabb Battle Pass kinézet lett leakelve, ami semmilyen együttműködéssel nem kapcsolható össze, hanem a Fortnite saját kreálmánya. A játékosok körében nagyon pozitív fogadtatásban részesült a skin, amely miatt bizakodva állhatunk a bérlet tartalmához.

Az Epic Games jelen esetben kimondottan hatásosan tartja vissza az információkat, és az előző évadváltásokhoz képest sokkal kevesebb információhoz jutunk. Érdemes lesz nyitott szemmel járni a elkövetkezendő közel két hétben, hogy ne maradjunk le semmiről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik a skin?

  • 56 %
  • 22 %
  • 22 %