Fortnite: Kreatív bújócska pályák a hétvégére

Fortnite: Kreatív bújócska pályák a hétvégére

Aki bújt, aki nem, jövök!

Egy hosszú hét után az új seasont várva, nincs is jobb kikapcsolódás, mint a barátainkkal hide and seekezni. Remélhetőleg már mindenki aki akarta, az kimaxolta a Battle Pass-t, és most van ideje félretenni a Battle Royale-t, mivel elképesztő bújócskás pályákat szedtem össze, melyeket nehéz lesz letenni.

A Fortnite Creative megállíthatatlanul dübörög, az egyik kedvenc játékmód pedig a bújócska, amiből már több ezer – vagy tízezer – változattal találkozhatunk. Alább megpróbáltam összeszedni a három legjobbat, hogy ne kelljen sokáig keresgélnetek.

 Hunted 

Ez a térkép az Evolve és a Dead by Daylight játékokból inspirálódott. A túlélőknek össze kell dolgozniuk, hogy befejezzék a feladatokat, és elmeneküljenek, mielőtt a vadász végez velük. A vadász feladata, hogy kiiktassa a célpontokat. Erre a félelmetes pályára a 9664-2134-4038-as kóddal léphettek be.

 Hide & Seek Among the Pharaohs 

Ez egy hatalmas pálya, ahol a legeldugottabb helyeken is elbújhatunk. Az óriási sivatagi oázisban a vadászoknak van nehezebb, de nem lehetetlen dolga. A következő kóddal próbálhatjátok ki: 7477-6379-1293

 Borderlands Infection Hide & Seek 

A Borderlands témájú térkép versenyben van a season legjobb hide and seek pályája címért, nem véletlenül. Ezen a nagyon részletgazdag és különleges térképen nem csak a játék rajongói, hanem bárki szívesen eltölt órákat. Teszteld le te is: 4819-8403-7360

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 33 %
  • 33 %
  • 33 %