Jövőhéten ezeket a játékokat adja ingyen az Epic Games Store

Jövőhéten ezeket a játékokat adja ingyen az Epic Games Store

Ne fizess feleslegesen, ha díjmentesen is behúzhatod ezt a két alkotást. 

Az Epic Games Store jó szokása, hogy hétről-hétre ingyen játékokkal próbálja a platformra csábítani a gyanútlan gamereket. Sokszor ugyan csak indie címeket kapunk, néha azonban AAA címek is bekerülnek az aktuális csomagba. Ezen a héten például a Spirit of the North és a The Captain lehet a miénk, így több mint 10 ezer forintot spórolhatunk meg. 

Az Epic időközben bejelentette, hogy jövőhét csütörtökön melyik két játékot adják majd ingyen és ezúttal is érdemes lesz felnézni a platformra. Először is, a platform az ARK: Survival Evolveddel kedveskedik majd nekünk, melyben felfedezhetünk egy dinoszauruszokkal és fantasy elemekkel teletűzdelt világot. Természetesen nem csak a környezet, de a többi játékos is fenyegetheti jólétünket, viszont kis kreativitással bármiből is fegyvert faraghatunk és meghódíthatjuk a közel 50 négyzetkilométeres térképet. 

Második körben a Gloomhavenre tehetjük rá a mancsunkat, ami alapvetően az azonos című társasjáték alapján készült RPG. A történet szerint zsoldosok bőrébe bújhatunk, hogy meghódítsuk Gloomhaven városát, a kalandot pedig egyedül vagy barátokkal is átélhetjük, köszönhetően az online kooperatív módnak. Ha könnyed szórakozásra vágytok a haverokkal, ne hagyjátok ki ezt a játékot!

Ti le szoktatok csapni egyébként az Epic Games Store ingyen játékaira? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!