A nagy Assassin's Creed szavazás – Kell az old school vagy jók a friss epizódok?

A nagy Assassin's Creed szavazás – Kell az old school vagy jók a friss epizódok?

Az Assassin's Creed széria visszatér a gyökerekhez, de jó lesz ez nekünk?

Aki esetleg keveselte volna az Assassin's Creed játékokat az életében, az most megnyugodhat. Bőven jön még AC-játék, jövőre is lesz új epizódja a szériának és már azon túl is bejelentettek 3 részt.

Egyelőre csak kódnevekkel élnek a projektek, de készül a Jade, a Hexe és a Red, utóbbi lesz az a rész, ami végre elkalauzolja a játékosokat a feudális Japánba. Legközelebb azonban a Mirage c. résszel találkozhatunk majd, ami 2023-ban fog megjelenni és az eddigi infók és videók alapján, roppant izgalmasnak tűnik.

A játék alapötlete, hogy dobja az Origins óta életben lévő játékelemeket, dobja az akár 100-150 órás játékmenetet, a már-már szerepjátéknak is nevezhető felépítést és visszatér az alapokhoz. Visszatér a kompakt, 15-20 órás kalandokhoz, visszatér az alapvető játékelemekhez, a lopakodáshoz, a parkourhoz, a különböző eszközökhöz (füstbombákhoz, dobókésekhez, stb.), vagyis egy olyan játékot szeretnének a játékosok elé rakni, ami a régi AC-epizódokhoz hasonlít.

Tény, hogy a Valhalla már túlságosan eltért a kitaposott úttól. Ez nem feltétlen jelent rosszat, egyszerűen más volt a Valhalla, mint aminek eredetileg indult a széria, de semmikép sem volt rossz játék. A gyökerekhez visszatérni azonban izgalmas lesz, jó lesz újra átélni egy régi-új Assassin's Creed kalandok. Persze a széria nem felejti el a Valhalla stílusát sem, egyes új részek old school stílusban készülnek majd, míg mások inkább a Valhalla útját követik majd.

A kérdés már csak az, neked melyik út teszik jobban? Örülsz, hogy lesznek régimódi Assassin's Creed játékok vagy te tökéletesen szórakoztál a modern részekkel (Origins, Odyssey, Valhalla) is? Jöhet a nagy Assassin's Creed szavazás, mond el te is a véleményed!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik Assassin's Creed részeket szereted jobban?

  • 91 %
  • 9 %