Hirdetés

koryék lekörözték a fnaticot és az LDLC-t, bejutottak a BLAST Showdownra!

Igen kemény mezőnyben szereztek egy értékes helyet a Sangal játékosai a hétvégén.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A Sangal lett a GAM3RS_X EU Champions Fall 2022 győztese, ezzel koryék bekerültek a BLAST Premier őszi Showdownjára, ahol olyan csapatokkal játszhatnak majd, mint az Astralis, a Vitality, a BIG vagy a Heroic. Az eredményt tovább szépíti, hogy olyan ismert csapatokon át vezetett a Sangal útja idáig, mint a fnatic és az LDLC. Előbbit 2-1-re győzték le az elődöntőben (Vertigo 10:16, Inferno 16:12, Ancient 16:12), utóbbit fölényes 2-0-val tették félre az útból a döntőben (Vertigo 16:4, Mirage 16:8).

A BLAST Premier őszi Showdownra még öt selejtezős, valamint két meghívott csapat jut ki. Természetesen ezúttal is visszatér a TWR Eastern European Masters a Showdown selejtezők között. A kvalik végeztével nyolc csapat, köztük a torzsival induló MOUZ és coolioék ONYXja is innen próbál majd bejutni szeptember 23-25. között. Ezért semmiképp se maradjatok le a magyar nyelvű, élő közvetítésünkről az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

Ami magát a Showdownt illeti, az esemény október 19-23-ig és csak a két legjobb juthat ki innen a koppenhágai Royal Arénába. A mezőnyt elnézve – a rendezvény nevéhez hűen – igazi leszámolásra számíthatunk!

A BLAST Premier őszi Showdown mezőnye eddig

Astralis
Vitality
BIG
Heroic
Complexity
Evil Geniuses
TYLOO
Sangal
Sharks

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!