koryék lekörözték a fnaticot és az LDLC-t, bejutottak a BLAST Showdownra!

koryék lekörözték a fnaticot és az LDLC-t, bejutottak a BLAST Showdownra!

Igen kemény mezőnyben szereztek egy értékes helyet a Sangal játékosai a hétvégén.

A Sangal lett a GAM3RS_X EU Champions Fall 2022 győztese, ezzel koryék bekerültek a BLAST Premier őszi Showdownjára, ahol olyan csapatokkal játszhatnak majd, mint az Astralis, a Vitality, a BIG vagy a Heroic. Az eredményt tovább szépíti, hogy olyan ismert csapatokon át vezetett a Sangal útja idáig, mint a fnatic és az LDLC. Előbbit 2-1-re győzték le az elődöntőben (Vertigo 10:16, Inferno 16:12, Ancient 16:12), utóbbit fölényes 2-0-val tették félre az útból a döntőben (Vertigo 16:4, Mirage 16:8).

A BLAST Premier őszi Showdownra még öt selejtezős, valamint két meghívott csapat jut ki. Természetesen ezúttal is visszatér a TWR Eastern European Masters a Showdown selejtezők között. A kvalik végeztével nyolc csapat, köztük a torzsival induló MOUZ és coolioék ONYXja is innen próbál majd bejutni szeptember 23-25. között. Ezért semmiképp se maradjatok le a magyar nyelvű, élő közvetítésünkről az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén!

Ami magát a Showdownt illeti, az esemény október 19-23-ig és csak a két legjobb juthat ki innen a koppenhágai Royal Arénába. A mezőnyt elnézve – a rendezvény nevéhez hűen – igazi leszámolásra számíthatunk!

A BLAST Premier őszi Showdown mezőnye eddig

Astralis
Vitality
BIG
Heroic
Complexity
Evil Geniuses
TYLOO
Sangal
Sharks

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!