Fortnite: Ez a tárgy megváltoztatja az egész játékot

Összesen négy új item érkezett a seasonnel.

Ahogy arról az előző cikkekben is beszéltünk a Chapter 3 Season 4 fő témája a króm. Azontúl, hogy ez az anyag a térképen komoly változásokat idézett elő, bizonyos tárgyakra is hatást gyakorolt, mely következtében eddig ismeretlen mechanikák kerültek be a Battle Royale-ba.

A sok vaultolt, és unvaultolt itemen felül, két új fegyver – az EvoChrome Shotgun és az EvoChrome Burst Rifle – is bekerült a játékba. Ezeken szabad szemmel is látszik a króm lenyomata, ami miatt különleges képességgel lettek felruházva. Ahogy minél több sebzést okozunk velük, a ritkaságuk – ezáltal pedig az általuk okozható kár is – folyamatosan növekszik. Továbbá bekerült a Bunker Down item, amivel egy 1x1-es bunkert hozhatunk létre.

Azonban a fent említettek semmiségek ahhoz képest, amit a Chrome Splash tud. Ezt az eldobható itemet bárhol megtalálhatjuk a pályán, és egyszerre többet is magunknál tarthatunk belőle. Legnagyobb előnye az, hogy bármilyen falat megdobunk vele, azon képesek leszünk áthaladni. Ilyenre eddig gondolni sem mertünk, hiszen annyira a Fortnite alapját képezi az építés, és az általa megszerezhető előnyök. Ezentúl nem érezhetjük biztonságban magunkat a saját dobozunkban sem, hiszen akármelyik pillanatban lecsaphatnak ránk a falon át.

A Chrome Splash különlegessége azonban nem merül ki ennyiben. Mikor magunkra dobjuk, néhány másodpercig krómmá válunk, így immunissak leszünk a tűz által okozott sebzésre. A sprintelést használva pedig egy masszává alakunk át, ami a földön csúszkálva nagy mozgási sebességet képes elérni, a zuhanási sebzés pedig nem vonatkozik rá. Ekkor is képesek lehetünk a szilárd anyagokon való áthatolásra. Ha masszaként lövést kapunk, visszaváltozunk – hasonlóan a régebbi homokbuckás témához.

Ez ismét egy nagyon egyedi ötlet volt az Epic-től, ezért mindenképpen jár a taps. A játékosok is kitörő lelkesedéssel fogadták ezeket az újdonságokat, azonban hosszú távon ez változhat. A kérdés már csak az, hogy a fejlesztőknek mik a további tervei az évadban, és hova akar kifutni ez az egész.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mit szólsz a Chrome Splash-hez?

  • 67 %
  • 22 %
  • 0 %
  • 11 %
  • 0 %