Így változott meg a Fortnite sziget az új seasonnel

Tegnap végre kezdetét vette a Chapter 3 Season 4, ami számos újdonságot hozott.

Megtörtént amire hetek óta vártunk, lezárásra került a Chapter 3 Season 4, és egy új korszak kezdődött el a Fortnite történetében. Habár a hatalmas záróesemény – amiben sokan reménykedtünk – nem valósult meg, nem maradtunk tartalom hiányában, és az Epic egy izgalmas videóval indította az évadot.

A felvételen feltűnik, az először Chapter 3 Season 3-ban csupán képeken megjelenő gonosz, aki most a valamilyen okból kifolyólag krómba borítaná az egész pályát, és ez részben sikerül is neki.

A legszembetűnőbb változás a térképen a délnyugati rész, ahol az eddigi színes fák és a Reality Tree helyét átvette egy őszi hangulatú terület. A keleti oldalon pedig megjelent az előzetesben is látható króm, amely várhatóan egyre több településen lesz látható, a season előrehaladtával. A térkép jelen pillanatban az alábbi módon néz ki:

Kettő teljesen új POI-t is kaptunk. A legkülönlegesebb a Herald’s Sanctum ami mondhatni a króm központja, ezt Tilted Towerstől keletre találjuk. A másik új település Condo Canyon helyére került, és a Cloudy Condos nevet kapta. Ez a borítóképen is látható lebegő város, amely valószínűleg sokáig a játékosok kedvence, és így egy sűrűn látogatott hely lesz. Továbbá azok a területek ahol megjelent a króm, névváltoztatáson estek át. Így lett Lazy Lagoonból Lustrous Lagoon, Shuffled Shrine-ból Shimmering Shrine, valamint The Jonesesből Fort Jonesy.

Összességében olyan hatalmas változások nem történtek, azonban az előző seasonben látottakhoz hasonlóan, itt is folyamatos átalakulásokra számíthatunk, csak most nem a Reality Tree, hanem a króm terjedése miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik az új térkép?

  • 38 %
  • 50 %
  • 13 %