Hirdetés

CS:GO skinekkel indult, scamelésbe fulladt Sliker szerencsejáték függősége

A CS:GO Lounge idejében még jó szórakozás volt Sliker számára a fogadás. Mára egy hatalmas scammé vált a streamer függősége.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Egy népszerű Twitch streamer, ItsSliker bocsánatkérő videóban vallotta be, hogy több embert, köztük más streamereket is több ezer dollárral károsított meg, miután szerencsejáték-függővé vált és elvesztette a kontrollt. Szeptember 17-én tartalomgyártók és még nézők is arról kezdtek beszélni Twitteren, hogy Sliker pénzt kért tőlük, így futótűzként terjedt a botrányos viselkedésének a híre, míg bocsánatot nem kért másnap.

Sliker azt nyilatkozta a videójában, hogy a függősége CS:GO skines fogadásokkal indult még a CS:GO Lounge idejében. Az oldal skines fogadó részét 2016-ban nyírta ki a Valve, ezért Sliker átváltott a skinekről valódi pénz költésére, amit egy idő után nem tudott fedezni. Először ismerősöktől kért kölcsön, majd teljes scambe fordult a dolog, amikor már a saját körén kívülről, idegenektől próbált pénzt szerezni a függősége csillapítására különböző módszerekkel. Az így szerzett pénzből a tartozásokat nem rendezte, csak tovább halmozta.

Két népszerű streamer, Ludwig és xQc közösen reagáltak a történtekre. Úgy döntöttek, hogy megtérítik az összes Sliker által okozott kárt, ami a becslések szerint 300 ezer dollár körüli összeget jelent. Ludwig kiemelte, szerinte ideje lenne, ha a Twitch kezdene valamit a szerencsejátékos streamekkel.

Forrás: AFK Gaming

Borítókép: Sliker
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!