Fortnite: Jimmy Fallon és a The Tonight Show a Creative-ban

Fortnite: Jimmy Fallon és a The Tonight Show a Creative-ban

Igen, egy újabb fantasztikus együttműködés.

A ikonikus amerikai esti beszélgetős műsornak – a The Tonight Show-nak – 2014 óta Jimmy Fallon a műsorvezetője. Biztosan már mindannyian láttunk belőle részleteket, hiszen kicsi túlzással az összes tengerentúli híresség tiszteletét tette a műsorban, az adásokat pedig tízmilliók nézik. Ezért is volt meglepő, mikor a hivatalos YouTube-csatornán – amit több mint 30 millióan követnek – közzétették az alábbi videót, mely az együttműködés felvezetését szolgálja.

„Szerda este valami nagyon izgalmas dolog fog történni. A The Tonight Show-t elvisszük a Fortnite-ba!" – kezdi a videót Jimmy.

Az együttműködés, amely során az egész stúdiót és annak a környezetét is átviszik a virtuális világba, a Samsung támogatásával valósul meg. A videó szerint a valóságot részletgazdagon reprodukálják, így mindenki felfedezheti a legendás műsor közegét. Ezenfelül olyan különböző minijátékokban vehetünk részt, melyeket máskor nem lesz lehetőségünk kipróbálni.

Kövessétek figyelemmel az eseményeket, mivel hamarosan elérhető lesz ez a Creative mód, amit semmiképpen nem érdemes kihagyni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ismered a The Tonight Show-t?

  • 11 %
  • 33 %
  • 44 %
  • 11 %