Jön a Fortnite és a FIFA labdarúgó-világbajnokság közötti együttműködés

Újabb óriással kollaborál az Epic Games, alig várjuk, hogy láthassuk az eredményt.

A héten kapta meg SypherPK – a legendás streamer – saját Icon Series kinézetét, valamint láthattunk arra utaló jeleket, hogy Luke Skywalker is hamarosan tiszteletét teheti a Fortnite-ban, egy újabb Star Wars együttműködés keretében. Tegnap pedig HYPEX – szivárogtató – tette közzé, hogy a Fortnite és a 2022-es FIFA labdarúgó-világbajnokság között szintén crossover készül – és még csak szerda van.

A három izgalmas hír közül ami minket a leginkább foglalkoztat, valószínűleg a FIFA együttműködés. Nézzük, hogy mire számíthatunk.

Ami biztos, hogy az ehhez kapcsolódó küldetések már be is kerültek a játékfájlok közé, melyekért egyenként 26 000 XP-t kapunk. Ez biztosan kiegészül majd ingyenesen megszerezhető kozmetikai elemekkel, ha pedig a Fortnite eddigi cselekvéseit vesszük alapul, ennyiben nem áll meg a dolog.

A világbajnokságot Katarban tartják november 20 és december 18 között. A küldetések valószínűleg ekkor válnak majd elérhetővé, de szerintem számíthatunk újabb – és remélhetőleg menőbb – focista skinekre és egy külön foci témájú Creative térképre – ahol talán a meccseket is figyelemmel követhetjük. Ez persze csak a saját véleményem, de az utóbbi hónapokban ez az együttműködések menete, ami sikeres a rajongók körében, így kétlem, hogy az Epic változtatna rajta. Habár az időpont még távoli, a kezdete beleesik ebbe a seasonbe, így további szivárogtatásokra számíthatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jönnek majd újabb focista skinek?

  • 71 %
  • 14 %
  • 14 %