Luke Skywalker is csatlakozhat a Fortnite világához

Luke Skywalker is csatlakozhat a Fortnite világához

Bizakodásra adnak okot a legújabb szivárogtatások.

A Fortnite és a Star Wars közötti együttműködések kivétel nélkül nagy sikert arattak, ezért nem meglepő, hogy további kollaborációkra számíthatunk. Még júniusban számoltam be először arról, hogy az Epic Games hozzáadta a játék fájljaihoz Luke Skywalker fénykardját, és lehetséges, hogy a karakterrel is találkozhatunk majd a Battle Royale-ban, egy NPC formájában. Azóta sok idő eltelt, és el is feledkeztünk róla, azonban a Chapter 3 Season 4 előzetese ismét felszínre hozta a témát.

Shiina – a számomra talán legtöbbször forrásként szolgáló szivárogtató – közzétett egy képet, amely bizonyítékként szolgálhat a legendás karakter érkezésével kapcsolatban.

A felvételeken három kapszula látható, melyekben különböző dolgok vannak. Az elsőben egyértelműen egy láma, a harmadikban pedig egy banán, viszont a középső az amelyik igazán érdekes lehet. Kijelenthetjük, hogy egy emberi test lebeg benne, amely teljes mértékben hasonlít Luke Skywalker jelenetében látottakra. A fénykardjának a fejlesztése, és ez a történés kétlem, hogy véletlen egybeesés lenne.

Mit gondoltok, skinként vagy inkább NPC-ként találkozhatunk majd vele?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nem unod még a Star Wars tartalmakat?

  • 20 %
  • 0 %
  • 80 %