Végre megkaphatjuk azt a Vasember játékot, amire évek óta várunk?

Végre megkaphatjuk azt a Vasember játékot, amire évek óta várunk?

Tapasztalt Marvel-játék készítők dolgoznak a projekten.

Egy teljesen új Vasemberen alapuló játék fejlesztésén dolgozik az EA Motive, jelentette be az Electronic Arts. A projektet az a Olivier Proulx vezeti, aki a Marvel's Avengers és a Guardian of the Galaxy játék producere is volt. Mire számíthatunk tőle?

Az EA Motive Iron Man projektje egy harmadik személyű, egyjátékos akció-kalandjáték lesz. Az EA úgy fogalmazott, hogy a Marvel Games-szel együttműködve fejlesztett játék eredeti narratívával fog rendelkezni, amely a Vasember gazdag történelmét idézi meg, Tony Stark összetettségét, karizmáját és kreatív zsenialitását mutatja be, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átérezzék, milyen érzés valóban Vasembernek lenni. 

Jelenleg a gyártás előtti szakaszban van, ami azt jelenti, hogy valószínűleg még jó ideig nem fogunk semmi érdemlegeset megtudni róla, legyen szó előzetesről, képekről vagy megjelenési dátumról.

„Megtiszteltetés és kiváltság, hogy lehetőségünk van egy videojátékot készíteni a mai szórakoztatóipar egyik legikonikusabb szuperhőséről" - mondta Proulx. „Nagyszerű lehetőségünk van egy új és egyedi történet megalkotására, amelyet a magunkénak mondhatunk. A Marvel arra bátorít minket, hogy valami frisset alkossunk. Nagy szabadságot kapunk, ami nagyon megnyerő a csapat számára".

Nem ez az egyetlen projekt, amin dolgozik a Motive Studios, ugyanis az ő fejlesztésük alatt áll a Dead Space Remake, amely jövő januárban jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Marvel-hősöd?

  • 25 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 50 %