Akciófigyelő: Két játék ingyenes Epicen, több mint tízezer Ft-ot spórolhatsz!

Akciófigyelő: Két játék ingyenes Epicen, több mint tízezer Ft-ot spórolhatsz!

Veszedelmes szörnyekkel kell megküzdened az Epic eheti két ingyenes videójátékában.

Beköszöntött az ősz, azonban még mindig a legforróbb akciókkal vár minden héten az Epic Games Store. A múlt héthez hasonlóan ezúttal is két ingyenes játékra teheted rá a kezed Nem kell fizetned egyetlen forintot sem az ARK: Surival Evolve-ért, sem a Gloomhavenért. Előbbi játék már ismerős lehet sokak számára, ugyanis 2020 novemberében az EGS-en, 2022 júniusában Steamen lehetett behúzni ingyen ezt a remek túlélésre fókuszáló programot. Ha lemaradtál volna valamelyik ajánlatról, akkor a mostanit semmiképp se szalaszd el.

ARK: Survival Evolved

A gyűjtögetős-túlélő műfaj egyik legjobb alkotását hozta össze a Studio Wildcard fejlesztőcsapata. 2017. augusztusában lépett ki a korai hozzáférésű státuszból az ARK, amely viszonylag rövid idő alatt hatalmas rajongótábort épített ki magának. Számos kiegészítő, rengeteg ingyenes frissítés tartja még mindig a legjátszottabb címek között a programot. Egyszerűen élvezetes felfedezni a hatalmas szigetet, miközben gyúrsz az end-game-re, ahol hatalmas mitikus lényekkel ütközhetsz meg társaiddal.

Gloomhaven

Egy asztali társasjátékból készített a Flaming Fowl Studios olyan digitális változatot, amely meghódította a gamervilágot. Abszolút sikerült átadni ugyanazt a hangulatot, mint a fizikai verzióban, ezért mindenkinek kötelező kipróbálni a Gloomhavent. Rengeteg taktikázás és RPG-elem vár rád, miközben próbálod a kazamatákban legyűrni az egyre combosabb ellenfeleket. Szörnyek, mágia és kincsek, avagy itt megtalálod a szokásos felhozatalt, ami kellhet egy remek estéhez.

Az ingyenes ARK: Surival Evolved és Gloomhaven videójátékokat szeptember 29-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!