Fortnite: Ebben a seasonben a króm terjedése lesz a középpontban?

Fortnite: Ebben a seasonben a króm terjedése lesz a középpontban?

A Chapter 3 Season 4-ben megjelent Chrome, megváltoztathatja az egész szigetet.

Az előző évadban a Reality Tree gyökereinek a terjedése, komoly változásokat idézett elő a pályán, és az érintett területeket teljes mértékben átformálta úgy, hogy különböző POI-k váltották ott egymást véletlenszerűen. Egyelőre úgy tűnik, hogy ez a season is hasonló tematikán alapul, csak most a Chrome térnyerése jelenti a gondot, ami az elért területeket beborítja.

Epic Fortnite Facts – leaker – az alábbi tweetet tette közzé, melyen Rocky Reels látható a jövendőbeli állapotában.

Ahogy látható, a város egésze ezüstös színben pompázik. A neve Polluted Picturesre fog változni, az ott található NPC – Mancake –, pedig agresszívé válik a Chrome hatására, és az életereje is növekedni fog. A hírt a rajongók nem fogadták túl pozitívan.

„Nem fogok hazudni, nagyon örültem volna, ha növényekkel és gombákkal lenne beborítva a sziget ahelyett, hogy minden ezüstszínűre változik." – írja az egyik hozzászóló.

Tényleg kissé csalódottságot keltő belegondolni, hogy a sziget nagy része egyszínűvé változhat. Arról nem is beszélve, hogy ezt a terjedős folyamatot az előző seasonben már végignézhettük, így jöhetett volna helyette valami más.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Számodra zavaró, hogy ez lesz a téma?

  • 63 %
  • 38 %