A fű zöld, az ég kék, m0NESY megint bugot talált

A fű zöld, az ég kék, m0NESY megint bugot talált

Újabb nap, újabb m0NESY bug.

M0NESY korunk egyik legnagyobb CS:GO játékosa, egy fiatal titán, aki előtt még ott áll az egész karrierje és sokan már most azt jósolják neki, hogy s1mple-t is utolérheti, sőt, akár túl is szárnyalhatja őt. Jelenleg az ESL Pro League-ben játszik a csapat, hibátlanul teljesítettek a B-csoportban és már a rájátszásra készülhetnek, ahol m0NESY egészen a bajnoki címig szeretné majd lőni csapatát.

Addig folyamatosan gyakorol, gyakran streamel és hogy hogy nem, gyakran bukkan rá új bugokra is. A PGL Major Antwerpen során robbant ki a vita, amikor m0NESY egy füsthibát kihasználva nyert előnyt Mirage-on. Ez persze nem csalás, nem, az ő hibája, a buggal a Valve-nak kellenek foglalkoznia, nem neki, ő csak kihasználta a játék adottságait. A fiatal orosznak már több, mint 16 ezer órája van a CS:GO-ban, így ne is csodálkozzunk, hogy folyamat valami hibára talál. A napokban is felbukkantak újabb videók, amikben újabb bugokat talált a fiatal AWP-s, például Mirage-on.

Egyetlen ugrás, egyetlen bugos hang és máris be lehet csapni a potenciálisan palotában várakozó ellenfelünket. Idén már 10. születésnapját ünnepelte a CS:GO, de ahogy látjuk, még sajnos az ennyire amatőr hibáktól sem mentes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!