Hirdetés

A fű zöld, az ég kék, m0NESY megint bugot talált

Újabb nap, újabb m0NESY bug.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

MNEB CS:GO Kupa 2022

1. nyílt selejtező - carokann vs. Majomkirály

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

M0NESY korunk egyik legnagyobb CS:GO játékosa, egy fiatal titán, aki előtt még ott áll az egész karrierje és sokan már most azt jósolják neki, hogy s1mple-t is utolérheti, sőt, akár túl is szárnyalhatja őt. Jelenleg az ESL Pro League-ben játszik a csapat, hibátlanul teljesítettek a B-csoportban és már a rájátszásra készülhetnek, ahol m0NESY egészen a bajnoki címig szeretné majd lőni csapatát.

Addig folyamatosan gyakorol, gyakran streamel és hogy hogy nem, gyakran bukkan rá új bugokra is. A PGL Major Antwerpen során robbant ki a vita, amikor m0NESY egy füsthibát kihasználva nyert előnyt Mirage-on. Ez persze nem csalás, nem, az ő hibája, a buggal a Valve-nak kellenek foglalkoznia, nem neki, ő csak kihasználta a játék adottságait. A fiatal orosznak már több, mint 16 ezer órája van a CS:GO-ban, így ne is csodálkozzunk, hogy folyamat valami hibára talál. A napokban is felbukkantak újabb videók, amikben újabb bugokat talált a fiatal AWP-s, például Mirage-on.

Egyetlen ugrás, egyetlen bugos hang és máris be lehet csapni a potenciálisan palotában várakozó ellenfelünket. Idén már 10. születésnapját ünnepelte a CS:GO, de ahogy látjuk, még sajnos az ennyire amatőr hibáktól sem mentes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • k1n0N 11 napja
  s1mplet biztos hogy nem fogja lekörözni, s1mple a kezdetek óta megy és lő és mindig a tabella elején van, m0nesy óriási tehetség de más stílus, és kevesebb frag.
  0 0 Válasz
  • SciFi 9 napja k1n0N
   Ez a jövő zenéje, de valószínűleg le fogja körözni. Jobbaktól lehet tanulni és a jobbakat kell lekörözni. S1mple ellen tanul és tudja mit hogyan csinál. Ezt vegyíti a saját skilljével és fejleszti tovább. :)
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés