Hirdetés

Egész hétvégén ingyenes a Dead Island és a Hunting Simulator 2

Két remek játékkal játszhatunk teljesen ingyen, amennyiben pedig megtetszik, kedvezményesen vásárolhatjuk meg.

Hirdetés

A hétvégén lehetőséged van a hajsza mindkét oldalára kerülni. Lehetsz vadász és vad is. Ugyanis a megszokottak szerint több napig Xboxon is elérhetővé vált két játék, amellyel teljesen díjmentesen játszhatunk. A Free Play Days keretein belül a tölthetünk el időt a címekkel, de ehhez teljesülnie kell néhány feltételnek. 

Az akció szeptember 22. és 25. között tart, és azok tudnak élni vele, akik rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel.

A rajongók már nagyon várják a Dead Island 2-t, de addig is lehetőségünk van az előzménnyel játszani. Nem maradunk tehát zombiaprítás nélkül addig sem. A Definitive kiadás ráadásul tartalmazza az összes korábban megjelent DLC-t is. Ugyanakkor megvan a lehetőség egy nyugodtabb időtöltésre is, ugyanis a vadászás izgalmait is lehetőségünk van kipróbálni. Utazz Amerika sivatagjaitól és vadonjaitól Európa sűrű erdőségeiig, kövesd, cserkészd be és ejtsd el a zsákmányt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés

Te melyikkel játszol a hétvégén?

  • 0 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Gaming - Egyesültek a hazai esport szervezetek a HUNESZ tisztújító közgyűlésén

Beolvadt a Magyar E-sport Szövetségbe (HUNESZ) a korábbi Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES), így egyesültek a hazai e-sport szervezetei. A HUNESZ 2023. szeptember 23-án megtartott tisztújító közgyűlésén az elnökségi tagok mellett egyúttal az új elnököt is megválasztották Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója személyében, a korábbi alapító elnök, Biró Balázs György főtitkárként viszi tovább a Szövetség szakmai vezetését.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés