Az európai League of Legends egyik legnagyobb alakulata CS:GO-csapatot igazolhat

Az európai League of Legends egyik legnagyobb alakulata CS:GO-csapatot igazolhat

Új francia sztárcsapat vagy esetleg egy újabb EU-mix?

A COVID és az egyre inkább fokozódó gazdasági helyzet miatt, alig láttunk az utóbbi években új Counter-Strike csapatokat. Sőt, inkább az volt a módi, hogy egyes alakulatok egyszerűen megszűntek, elég csak a 100 Thievesre gondolni, vagy arra a SKADE-re amelyik pont a héten engedte el játékosait. Egy-két szervezet azért megpróbálkozik a játékkal, hiszen mégis csak a világ egyik legnagyobb e-sportjáról, a világ legnagyobb FPS-játékáról van szó, így ma már a HEET vagy akár a Falcons csapatainak is szurkolhatunk az egyes versenyeken.

Apropó, francia CS:GO! Az aktuális botrányba keveredett G2 már rég nem francia játékosokat foglalkoztat, a Vitality is EU-mix lett. A legmagasabb szinten nincs most teljesen francia csapat, pedig a potenciál ott van a régióban, rengeteg tehetséges játékosuk lenne, akikből megérhetné összekovácsolni egy új francia sztárcsapatot. Lehet, hogy pont ez most a Karmine Corp célja?

Ha a CS:GO a mindened, akkor nem hallhattad még a csapat nevét, de ha követed a LoL-t, a VALORANTot, a Rocket League-et, a TFT-t vagy a TrackManiát, akkor biztosan találkoztál már KCorp alakulatokkal, hiszen Európa egyik legsikeresebb és leggyorsabban fejlődő e-sport szervezetéről van szó.

Ezt láttad már?

A napokban felütötte a fejét a pletyka, miszerint a KCorp erősen érdeklődik a CS:GO iránt, a szervezet elnöke, Kamel "Kameto" Kebir pedig meg is erősítette ezt.

„Aktív téma most nálunk a CS. A saját streamemen is elmondta, hogy gondolkozunk a témán, elindultak a tervezési folyamatok, hogy lássuk megvalósíthatóak-e. Nagyon sok most a dolgunk, de ezek végeztével fellélegezhetünk majd, lesz egy kis időnk átgondolni, hogy szeretnénk-e csatlakozni a CS:GO-világához, ha igen hogyan és kivel."

Az biztos, hogy soha jobb időszakot ahhoz, hogy valaki újonnan alakítson CS:GO-csapatot. Az európai mezőny sokszínű és bitang erős, a versenyek hónapról-hónapra több nézőt mozgatnak meg, jövőre pedig jön a párizsi BLAST Major, ami akár egy kitűzött cél is lehetne a francia Karmine Corp számára. Kíváncsian várjuk, hogy végül miként dönt majd a KCorp!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!