Hirdetés

Az európai League of Legends egyik legnagyobb alakulata CS:GO-csapatot igazolhat

Új francia sztárcsapat vagy esetleg egy újabb EU-mix?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A COVID és az egyre inkább fokozódó gazdasági helyzet miatt, alig láttunk az utóbbi években új Counter-Strike csapatokat. Sőt, inkább az volt a módi, hogy egyes alakulatok egyszerűen megszűntek, elég csak a 100 Thievesre gondolni, vagy arra a SKADE-re amelyik pont a héten engedte el játékosait. Egy-két szervezet azért megpróbálkozik a játékkal, hiszen mégis csak a világ egyik legnagyobb e-sportjáról, a világ legnagyobb FPS-játékáról van szó, így ma már a HEET vagy akár a Falcons csapatainak is szurkolhatunk az egyes versenyeken.

Apropó, francia CS:GO! Az aktuális botrányba keveredett G2 már rég nem francia játékosokat foglalkoztat, a Vitality is EU-mix lett. A legmagasabb szinten nincs most teljesen francia csapat, pedig a potenciál ott van a régióban, rengeteg tehetséges játékosuk lenne, akikből megérhetné összekovácsolni egy új francia sztárcsapatot. Lehet, hogy pont ez most a Karmine Corp célja?

Ha a CS:GO a mindened, akkor nem hallhattad még a csapat nevét, de ha követed a LoL-t, a VALORANTot, a Rocket League-et, a TFT-t vagy a TrackManiát, akkor biztosan találkoztál már KCorp alakulatokkal, hiszen Európa egyik legsikeresebb és leggyorsabban fejlődő e-sport szervezetéről van szó.

Ezt láttad már?

A napokban felütötte a fejét a pletyka, miszerint a KCorp erősen érdeklődik a CS:GO iránt, a szervezet elnöke, Kamel "Kameto" Kebir pedig meg is erősítette ezt.

„Aktív téma most nálunk a CS. A saját streamemen is elmondta, hogy gondolkozunk a témán, elindultak a tervezési folyamatok, hogy lássuk megvalósíthatóak-e. Nagyon sok most a dolgunk, de ezek végeztével fellélegezhetünk majd, lesz egy kis időnk átgondolni, hogy szeretnénk-e csatlakozni a CS:GO-világához, ha igen hogyan és kivel."

Az biztos, hogy soha jobb időszakot ahhoz, hogy valaki újonnan alakítson CS:GO-csapatot. Az európai mezőny sokszínű és bitang erős, a versenyek hónapról-hónapra több nézőt mozgatnak meg, jövőre pedig jön a párizsi BLAST Major, ami akár egy kitűzött cél is lehetne a francia Karmine Corp számára. Kíváncsian várjuk, hogy végül miként dönt majd a KCorp!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!