Hirdetés

Így alkotja meg a Metallica klasszikusát egy mesterséges intelligencia

Egy AI-segítségével ma már akár művészeti versenyt is lehet nyerni, erre pont láttunk példát pár napja.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Döbbenetes, hogy mire képes ma már egy fejlett mesterséges intelligencia és most nem csak a profi felhasználásáról, nem csak a tudományok terén való hasznosításáról lehet szó, de akár már a szórakoztatóiparban való felhasználásáról is. Persze a a technológiát még mindig csak próbálgatják, lassan, de biztosan fejlesztik, addig pedig a népszerű és szórakoztató AI-generált tartalmak fogják igazán megragadni az emberek figyelmét.

YouTube-on például egyre népszerűbbek azok a zenés videók, melyekben az AI sorról sorra alkotja újra egy adott zene dalszövegeit. Mi ehhez most a Metallica egyik legnagyobb dalát, az 1991-ben megjelent Enter Sandmanről készült videót választottuk.

A Daara nevezetű csatornán megjelent videó egyszerre félelmetes és lenyűgöző. Íme az Enter Sandman, hozzá egy olyan klippel, amiben minden képet egy mesterséges intelligencia, a Midjourney AI alkotott az aktuális dalszöveg alapján.

Még több MI készítette érdekesség

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!