LoL: Ezért zúzta szét most Tyler1 a billentyűzetét

LoL: Ezért zúzta szét most Tyler1 a billentyűzetét

A világ egyik legismertebb tartalomgyártója nem tudta visszafogni magát legutóbbi adásában.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Tyler1 dühkitörésében kárt tett valamelyik perifériájában. Jó eséllyel nem is az utolsó, azonban most teljes mértékben érthető a streamer felháborodása. Képzeljétek el azt a szituációt, hogy a dzsungelesetek véletlen nem választ Smite-ot, ezért inkább megáll a kezdőn AFK-olni. Gondolhatnátok, hogy a rendszer engedélyezi a remake-et, mivel ténylegesen nem mozdult el egyetlen pixelt sem a társ. Ekkor érkezett a hidegzuhany az amerikai srác számára, ugyanis a League of Legends eldöntötte, hogy nincs remake, szenvedjen a csapat 4v5-ben. Ez volt az a pont, amikor jött a zúzás, avagy kapta és halt a billentyűzet.

Tyler1 dühkitörése, avagy az évtized egyik legjobb rage videója

Amikor már azt hitte a Challenger rangú idéző, hogy elérkezett a remake pillanata, turbóintelt egyet a középső ösvényen. Ezután jött a felismerés, hogy végig kell neki szenvednie azt, amíg bedönti az ellenfél a Nexust, vagy a 15. percben fel lehet adni a meccset, mivel a Riot nem engedte, hogy az első lehetséges alkalomnál kivonuljanak a küzdelemből. Ennek a bugnak az egyik következménye nem volt más, mint az LP-vesztés, amellett, hogy tartalék billentyűzetet kellett keresnie Tyler1-nak.  

A fenti szituáció remekül megalapozta a további közvetítést, ugyanis a szerencsétlenül járt tartalomgyártó épp csak elkezdte az adást. Az első meccsén rögtön belefutott ebbe az anomáliába, amely egy teljesen abszurd és érthetetlen szituációt generált. Remélhetőleg a programozók kigyomlálják ezeket a hangulatromboló hibákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te törtél már össze billentyűzetet LoL miatt?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.