FIFA: Még több crossover érkezhet a jövőben

FIFA: Még több crossover érkezhet a jövőben

Új irány körvonalazódik az Electronic Artsnál.

Úgy tűnik meg tetszett az EA-nek az Epic sikere, és abból ihletet merítve már a FIFA utáni időkre készül. Ezzel a húzással a versenytársak elé kerülhet, ugyanis például a Fortnite-hoz hasonlóan egyre több crossovert terveznek a játékba. Korábban a FUT Hero-lapok kaptak Marveles verziót, majd megérkezett a játékba Ted Lasso is. Ez még azonban közel sem a vége.

Az Epickel való párhuzam nem véletlen: a Fortnite már lecsapott a 2022-es katari labdarúgó világbajnokságra, így a battle royale is tartalmazni fog futball témájú elemeket. Hasonló színességre tör az EA is. Kantcho Doskov az EA játéktervezési igazgatója egy interjúban nyilatkozott is erről.

„Remélem, hogy több crossover lesz. A Ted Lasso is olyan alkotás, amelyet azok is nagyon élvezhetnek, akik nem szeretik a focit. Ez egyfajta módon bevonja a közönséget a sportágba. Több ember választja miatta a futballt és a FIFA-t. Ezért azt gondolom ez egy sikeres recept. Szóval, ha vannak más hasonló tartalmak, amik beleillenek a játékba és amelyek ezt a kapcsolatot teremtik meg, azokat szívesen látjuk. Amennyiben megfelelőnek találja mindkét fél az együttműködést, szeretném, ha mások is csatlakoznának."

Azzal, hogy az EA kikerül a FIFA szorításából és teljes szabadságot kap a tartalmat illetően, korlátozások nélkül dolgozhat együtt más márkákkal, hogy még sikeresebbé tegye a franchise-t. Láthatóan kihasználják a lehetőséget.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked szimpatikusak ezek a crossoverek?

  • 0 %
  • 100 %