MNEB LoL: Két csapat búcsúzik ma, alsó ági rangadókkal folytatódik a verseny

MNEB LoL: Két csapat búcsúzik ma, alsó ági rangadókkal folytatódik a verseny

Ma estére eldől, hogy melyik négy csapat marad versenyben Magyarország legnagyobb LoL versenyén.

Tegnap csak egyetlen Bo3-as szérián izgulhattatok a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H őszi major kupáján, azonban ma minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Két szériában dől majd el, hogy melyik együttesek menetelhetnek tovább az alsó ágon, valamint arra is fény derül, hogy kik nélkül folytatódnak a küzdelmek. A "rókák rangadója" után következik az "underdogok párharca", avagy Magyarország legjobb LoL-osai már alig várják, hogy összeakasszák a bajuszt az Idézők szurdokában. A meccseket az Esport1 YouTube-on, az Esport1.hu oldalán, valamint az esport2tv Twitch-csatornán követhetitek élőben!

Golden Fox Esport vs KMK Esports (18:15-től, Bo3)

Egy kifejezetten fordulatos szériában diadalmaskodtak Matebuffék a címvédő ellen. A Wonder Stag Esports hiába érkezett nagy elvárásokkal a majorre, végül két 1-2-es Bo3 után már csak a nézők soraiban követhetik a további eseményeket. Kifejezetten jó formát mutatott Frost, aki off-meta dzsungelesekkel is képes nagy dolgokat művelni. A GF alaposan rápihent erre a szériára, ugyanis legutóbb szeptember 14-én este találkozhattatok velük ezen a versenyen. A jungle-ben a fiatal titánok párharcára, az alsó ösvényen a veteránok csatájára érdemes odafigyelni.

Békéscsabai E-sport Egyesület vs Afterglow Esports Club (~20:30-tól, Bo3)

Egyetlen szériát nyert eddig meg mindkét együttes a major kupán, azonban az AGW-nek ez játék nélkül sikerült. Ez azt jelenti, hogy Aledosék konkrétan még egyszer sem döntötték le az ellenséges Nexust, ami azért nem túl jó előjel számukra. A BEE-nél visszatér a Viegóval már bizonyító Rassiel a jungle-be, mivel Sybol nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Nagyon kéne ez a siker mindkét együttesnek, azonban csak egyikőjük maradhat a víz felszínén.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!