Ilyen lesz az októberi Fortnite Crew Pack

Ilyen lesz az októberi Fortnite Crew Pack

Megint azt kell mondanom, hogy az eddigi legmenőbb Crew Pack érkezik.

A havi szinten megjelenő, és előfizetéssel megvásárolható Crew Pack, a Starter Pack után – vagy talán vele egy szinten – a legmegérősebb befektetés a játékban. Itt egyszeri 3589 forintért cserébe elképesztően sok mindenre tehetünk szert. A szokásos módon most is előre bemutatta nekünk az Epic Games, hogy mire számíthatunk a következő hónapban, mi pedig tátott szájjal nézzük ezeket a csodás tartalmakat.

A csomag már hozza a Halloween hangulatát, nem véletlenül. Ez az ünnep mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a Fortnite számára, így komoly eseménysorozatra számíthatunk októberben.

A Crew Pack tartalmazza a Red Claw Outfitet maszkkal és maszk nélkül, a Black Fang Back Blinget, a Red's Rippers Pickaxe-t, a Shredded Red Wrap-pet, a Never Take Me Alive Loading Screent, a Dark Nights/Red Lights Lobby Tracket, a Dark & Red Instrumental Lobby Tracket, 1000 V-Bucksot és a Battle Pass-t – vagy ha azzal már rendelkezünk, akkor további 950 V-Bucksot.

A hónap végéig még betudjátok szerezni a szeptemberi csomagot, de után ez leváltja, és az előző soha többé nem lesz elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mi a véleményed az októberi Crew Pack-ről?

  • 29 %
  • 0 %
  • 57 %
  • 14 %
  • 0 %