Visszatér a legijesztőbb Fortnite szörny

Visszatér a legijesztőbb Fortnite szörny

Nagy harcok árán sikerült legutóbb legyőznünk.

A Epic Games a háttérben már végzi az előkészületeket a Fortnite Chapter 3 Season 4-re, ami előreláthatólag szeptember 18-én kezdődik. Október 31-e pedig halloween, ami a játékban egy monumentális eseménysorozatot jelent. Ehhez kapcsolódóan már közzé is tett az Epic egy kihívást, amiről a lenti cikkben olvashatsz:

Ekkortájt a Battle Royale-t szörnyűbbnél szörnyűbb lények lepik el, a játékosoknak pedig minden bátorságukat összeszedve kell küzdeniük a Victory Royale-ért. 2019-ben a Fortnitemares alatt találkozhattunk egy hatalmas teremtménnyel, akivel egy külön játékmód keretében harcolhattunk értékes jutalmakért cserébe. A Storm King az eddigi legijesztőbb ellenfél volt a Fortnite-ban – alább láthattok róla gameplay-t –, és most úgy néz ki visszatér.

HYPEX – szivárogtató – szerint frissítették a szörny fájljait, ez pedig mindig azt jelenti, hogy az adott elem valamikor a közeljövőben visszakerül a játékba. Erre a legnagyobb esély a Chapter 3 Season 4-es halloweeni időszak alatt lesz. Ennél többet egyenlőre sajnos nem tudunk, ezért az is kérdéses, hogy a Battle Royale-ban tűnik-e majd fel, vagy ismét külön játékmóddal érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz, hogy visszatér a Storm Kinght?

  • 63 %
  • 38 %