Fortnite: Jön az idei Fortnitemares kihívás

Fortnite: Jön az idei Fortnitemares kihívás

Rémisztően jó időszak lesz.

Még csak ma ér véget a nyári esemény, de a Fortnite rögtön a következő nagyszabású rendezvényéhez kéri a segítségünket, a minden évben megrendezésre kerülő Halloweeni Fortnitemareshez. A játékosok többségének ez a kedvenc eventje, hiszen ilyenkor térnek vissza olyan outfitek mint a Skull Trooper, vagy olyan csákányok mint a Reaper. Ezenfelül gyakran új terület is érkezik a szigetre, valamint a zombik megjelenésére is számíthatunk.

Az Epic Games a weboldalán tett közzé egy felhívást, melyben arra biztatja a játékosokat, hogy készítsenek saját Fortnitemares Creative pályát, amelyekből a legjobbak elérhetőek lesznek mindenki számára a Halloweeni időszak alatt. A közlemény szerint fontos, hogy ne csupán egymás gyepálásáról szóljon a térkép, sokkal inkább igyekezzünk a szórakozást az előtérbe helyezni. Szintén nagy jelentőséggel bír az egyszerűség és letisztultság, hiszen ez időszak alatt várhatóan sok új résztvevő téved a Fortnite-hoz, akiket jó lenne maradásra bírni, és nem rögtön elijeszteni.

A Creative módhoz számos további elem került hozzáadásra, amelyek segítségünkre lehetnek az ijesztő légkör megalkotásában, és a tavalyi esemény túlszárnyalásában. Ha valaki vállalkozna eme nemes feladatra, az Epic következő oldalán bővebben informálódhat: epicgames.com

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a Fortnitemares eseményt?

  • 30 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 20 %