Őrült mennyiségű időt ölt bele, hogy milliárdossá váljon a GTA Online-ban

Az elmúlt 9 évben szinte mindennap játszott egy rajongó, hogy végül elérje ezt az álomhatárt.

Egy lelkes rajongó hosszas gyűjtögetés után végre milliárdossá vált a GTA Online világában. Ez a játékon belüli valutára vonatkozik, ugyanis ott hozta ezt össze és nem a való életben keresett vele 1 milliárd dollárt.

Ekkora mennyiségű lóvét összekaparni nem egy egyszerű dolog, de úgy tűnik jamcar70 nem sajnálta rá az időt és energiát. A projekthez "mindössze" 2 évre, 34 napra és 4 órára volt szüksége. Ez 18 ezer órát takar, ennyit töltött el tehát a GTA Online szerverein, hogy megvalósítsa álmát. A Reddit felhasználók és a Eurogamer matekozása után ez nagyjából azt takarja, hogy jamcar70 napi 6 órát töltött el kedvenc videójátékával a megjelenést követően.

Mint kiderült ebben van némi turpisság is, hiszen ahogyan a kommentelők is rávilágítottak a Reddit bejegyzésben, nem aktív játékkal hozta össze ezt a temérdek virtuális zöldhasút. Maga a játékos is bevallotta, hogy egy AFK-s módszernek köszönhetően sikerült elérnie a célját. A GTA Onlineban ugyanis az alábbi lehetőség is a rendelkezésre áll: saját éjszakai szórakozóhelyünk magától és folyamatosan képes bevételt termelni és ehhez arra van szükség, hogy jól beállítsa valaki a dolgokat, majd ott kell hagyni a karaktert, aki így bámulni tudja a biztonsági kamerák képernyőit.

Hihetetlen, hogy a GTAV még mindig mekkora népszerűségnek örvend és miközben a Rockstar degeszre keresi magát valódi dollárból, nekiláttak azért a hatodik résznek is. A GTA6-ról persze idő előtt szivárogtattak ki felvételeket, ami óriási botrányt kavart, pedig azóta már a 17 éves hackert – elvileg ő a felelős a Rockstar szervereinek feltöréséért – is sikerült elkapnia a hatóságoknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!