Minden elpusztítható lesz az ex-Battlefield fejlesztők legújabb játékában

Minden elpusztítható lesz az ex-Battlefield fejlesztők legújabb játékában

Íme a The Finals, ami elsőre nem igazán tűnik ki a tucatprogramok közül.

A Battlefield 2042 elég nagy bukta és bár az EA nem engedi még el a széria kezét, gyakorlatilag a semmiből kell újjáépíteniük a Battlefield nevet, ami nem lesz egyszerű. Főleg, hogy több veterán fejlesztőjük már új csapatban dolgozik, új játékokon. Az Embark Studios Arc Riders c. projektjéről már olvashattatok, ha nem találkoztatok még a játékkal, akkor itt ismerkedhettek meg vele.

Van azonban egy másik tervük is, egyszerre két játékon dolgoznak. Ezúttal a The Finals c. programjukat ismerhetjük meg egy picit közelebbről. Ez már hajaz a Battlefield szériára, legalábbis egyes elemeiben. Egy online FPS-játékról van szó, modern környezetben, de vicces, könnyed elemekkel kiegészítve és persze rombolhatósággal!

A játék háttere szerint egy showban járunk, egy szórakoztató műsorban, ahol két csapat küzd egymás ellen. Ezzel a felütéssel máris megoldotta a csapat azt a problémát, hogy egy játék azért nem tesz szert igazán nagy népszerűségre, mert az erőszakos. A lövöldözés persze megmarad a The Finalsben is, de vérre, leszakadó végtagokra, halálhörgésekre ne is számítsunk, ez a program vidámabb lesz annál. A legújabb előzetesben már láthatjátok is, hogy mi a csapat elképzelése.

Az biztos, hogy látványos a videó és kifejezetten örülünk annak is, hogy végre nem csak a Battlefield epizódokban játszhatunk majd rombolható pályákon. Ha valami, hát a rombolhatóság elképesztően jól néz ki az előzetesben! Komplett házakat tehetünk a földdel egyenlővé, ami mindenképpen érdekes adaléka lesz a játéknak, feltéve ha elkészül. Így elsőre nem tűnik jó ötletnek, hogy egy újonnan alakult csapat rögtön két játékon is dolgozzon, főleg, hogy mind a kettő free to play program lesz, vagyis mindkettőt erős live services tartalmakkal kell megtámogatniuk, ami sokszor még a legnagyobb csapatoknak sem megy.

Meglátjuk mi lesz végül a The Finalsből, a játékot már követhetjük Steamen, de megjelenési dátummal még nem rendelkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!