MNEB LoL: Pentakill után estek ki a Rókák, hatalmas nyereményekért játszanak ma a top 4-ben

MNEB LoL: Pentakill után estek ki a Rókák, hatalmas nyereményekért játszanak ma a top 4-ben

A mai nap eldől, hogy melyik csapat jut be Magyarország idei legnagyobb LoL-os versenyének nagydöntőjébe.

Elérkezett abba a szakaszába a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H őszi major kupája, ahol minden győzelem bizony százezreket jelent a játékosok számára. A top 4-be jutott együttesek már garantáltan pénznyereménnyel távoznak a tornáról, a kérdés már csak az, hogy pontosan mennyivel gyarapodik a számlájuk. A mai nap először a felső ági döntőben követhetitek a Lenovo Legion Honvéd és a Team Plague játékosainak összecsapásait, majd jön az alsó ági kisdöntő, ahol a KMK Esports ütközik meg a Békéscsabai E-sport Egyesülettel. A meccseket az Esport1 YouTube-on, az Esport1.hu oldalán, valamint az esport2tv Twitch-csatornán követhetitek élőben!

Pentakillel kiesés, egy support main a jungle ura

A tegnapi két Bo3-ban történtek olyan események, amelyek mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. Először is ott volt a Golden Fox Esport vs KMK Esports széria, amelyben az első meccsen rögtön pentakillt szerzett yaztrom. A veterán lövész Caitlynjével 1v9-ezte a nyitómérkőzést, azonban gyorsan elfogyott a lendülete a Rókáknak, így a WSE után a GF-et is kiejtették Matebuffék.

A másik ütközetben Rassiel ismételten kényszerből dzsungelezett, azonban ez nem jelentette azt, hogy hátrányból indult volna a BEE. Sőt, a görög ligát megjárt támogató ismét bebizonyította, hogy Viegóval abszolút képes felnőni a legjobbak közé. 0-1 után az Afterglow Esports Club 40 perces vérfürdőt rendezett, amely 86 kill után végül az ő javukra dőlt el. Hiába hozták el a nap legizgalmasabb meccsét Blueboarék, a mindent eldöntő felvonásban alulmaradtak, így a békéscsabaiak jutottak be a legjobb négy közé.

Mai menetrend, avagy Lenovo Legion Honvéd vs Team Plague (18:00-tól) és KMK Esports vs Békéscsabai E-sport Egyesület (~20:30-tól)

A felső ági döntőben az őszi major két veretlen együttese találkozik. Az LLH-nál Azitor, a Team Plague-ben Skude az, aki eddig kifogástalan játékkal carryzte gyakorlatilag az összes mérkőzést. Egy végletekig kiélezett, valódi rangadó vár rátok a nyitányon. Ezt követi majd az a Bo3, amelynek vesztese búcsúzik a további küzdelmektől. A BEE Endlessre építkezhet, a KMK Frost köré húzhatja fel a kompozíciót. A veterán tapasztalat mindenképp a "másik" rókás csapat mellett szól, de sosem szabad leírni Peshóékat.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat jut be elsőként a nagydöntőbe?