FIFA 23: Ne aggódj, ha neked is feljött az anti cheat-hibaüzenet, itt van a megoldás

FIFA 23: Ne aggódj, ha neked is feljött az anti cheat-hibaüzenet, itt van a megoldás

Gyorsan lépnie kell az EA-nek, mert egyelőre van gond bőven.

Már két napja lehetősége van néhány játékosnak, hogy kipróbálja a FIFA 23-at. Holnap pedig már a teljes közösség belevetheti magát a mérkőzésekbe, azonban az EA-nek addig még sok problémát meg kell oldania. Az első tapasztalatok több féle hibát jeleztek, azonban volt egy komolyabb hibaüzenet is.

Voltak olyan játékosok, akiknek feljött egy ablak, egy helyrehozhatatlan hibáról, alatta pedig az EA anti cheat logója jelenik meg. Az EA közvetlen kommunikációs csapata adott néhány megoldást, amivel ki lehet küszöbölni a gondot.

Az EA súgócikkében azt írja, a 'helyrehozhatatlan hiba' akkor fordulhat elő, ha lejárt vagy nem hitelesített illesztőprogramok töltődnek be, miközben megpróbáljuk elindítani a játékot. Az EA azt javasolja a játékosoknak, hogy kövessék a Microsoft weboldalán található lépéseket a Secure Boot engedélyezéséhez a számítógépükön.

  • Futtassa a Beállítások > Frissítés és biztonság > Helyreállítást
  • válassza az Újraindítás most lehetőséget a Speciális indítással
  • válassza a Hibaelhárítás > Speciális beállítások > UEFI firmware beállítások > Újraindítás lehetőséget a módosítások elvégzéséhez.
  • a számítógép indítási módjának átállítása a "Legacy" BIOS (más néven "CSM" mód) engedélyezéséről UEFI/BIOS (Unified Extensible Firmware Interface) üzemmódra.
  • Ha nem tudja, hogyan végezze el az UEFI/BIOS engedélyezéséhez szükséges módosításokat, javasoljuk, hogy nézze meg a PC gyártójának weboldalán található támogatási információkat.
  • Miután ezeket a lépéseket követte, töltse újra a játékot, és a problémának meg kell oldódnia.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál ezzel a hibával?

  • 80 %
  • 20 %