Hirdetés

Fortnite: Különös együttműködés készül a Goat Simulator 3-al

Ennek köszönhetően egy bodybuilder kecske érkezik a játékba.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A sok nagy volumenű és kidolgozott együttműködés között számomra szórakoztató volt meglátni, a hamarosan érkező Goat Simulator 3-as főszereplő – kecske – kinézetét, és a kollaborációnak a kiszivárogtatott anyagait. Ennek a szimulációs játéknak az a lényege, hogy egy kecske bőrébe bújva kell különféle feladatokat elvégeznünk, és az őrületbe kergetnünk az embereket. A sikersorozat harmadik része novemberben érkezik, szóval ekkortájt számíthatunk a crossoverre is.

Tegnap délután kiszivárgott az együttműködést bejelentő videó, valamint a jövendőbeli skin is, ami kilóg az eddig megszokott outfitek közül, de jó értelemben.

Valószínűleg ebben az esetben tényleg csak egy kigyúrt kecskére számíthatunk – és esetleg néhány küldetésre –, de személy szerint biztos vagyok a sikerében. Ez a kinézet szórakoztató, mégis elképesztően menő. Pont az amire a játékosok előszeretettel lecsapnak és mémként, de a megfelelő méretei miatt általánosságban is használják.

Ha nektek is nagyon bejön, ideje elkezdeni gyűjteni a V-Bucksot, mert biztosan busás ára lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszik neked a kinézet?

 • 29 %
 • 71 %
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • noni76 2 hónapja
  Hát elég ronda skin
  0 0 Válasz
  • GeryDee 2 hónapja noni76
   Ennél rondábbat nem is sikerült volna összehozni :D
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!