Újabb sztár érkezik a Fortnite Soundwave seriesbe

Újabb sztár érkezik a Fortnite Soundwave seriesbe

Ismét egy fergeteges koncertélményben lehet részünk, ahol jutalmak is várnak ránk.

A Fortnite Soundwave Series egy egyedülálló sorozat a Creative módon belül, ahol felkapott zenészek olyan fellépésein vehetünk részt, melyeket kimondottan a játékra formáltak. Volt szerencsénk már meghallgatni többek között Tones And I és Gen Hoshino előadását is.

A következő fellépőt ma tette közzé az Epic Games, és az nem lesz más mint Aya Nakamura francia énekesnő. Habár lehet, hogy még sokan nem hallottatok róla, a zenéin több százmillió megtekintés van, és biztosak lehetünk abban, hogy fergeteges show-val készül.

Az előadása október 6-tól 72 órán át lesz megtekinthető a következő kóddal: 3500-0540-0065

A tökéletes élményért egy külön Creative pálya lett létrehozva, ahol ha megnézzük a koncertet, ajándékban részesülünk. Megkapjuk a Aya's Island Loading Screent és a Soundwave Series - Aya Nakamura Spray-t, valamint jó sok XP-t. Ezenfelül egy emote is érkezik, ami az Item Shopban lesz megvásárolható.

A pályára ellátogatóknak garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük, így nem is az ingyenes kozmetikai elemek állnak a középpontban – de azért azoknak is örülünk. Ha tehetitek érdemes barátokkal közösen érkezni, hogy maximálisan átélhessétek a koncerthangulatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ismered Aya Nakamurát?

  • 0 %
  • 100 %