Hirdetés

Újabb sztár érkezik a Fortnite Soundwave seriesbe

Ismét egy fergeteges koncertélményben lehet részünk, ahol jutalmak is várnak ránk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST FALL SHOWDOWN 2022

EG vs Fluxo

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

A Fortnite Soundwave Series egy egyedülálló sorozat a Creative módon belül, ahol felkapott zenészek olyan fellépésein vehetünk részt, melyeket kimondottan a játékra formáltak. Volt szerencsénk már meghallgatni többek között Tones And I és Gen Hoshino előadását is.

A következő fellépőt ma tette közzé az Epic Games, és az nem lesz más mint Aya Nakamura francia énekesnő. Habár lehet, hogy még sokan nem hallottatok róla, a zenéin több százmillió megtekintés van, és biztosak lehetünk abban, hogy fergeteges show-val készül.

Az előadása október 6-tól 72 órán át lesz megtekinthető a következő kóddal: 3500-0540-0065

A tökéletes élményért egy külön Creative pálya lett létrehozva, ahol ha megnézzük a koncertet, ajándékban részesülünk. Megkapjuk a Aya's Island Loading Screent és a Soundwave Series - Aya Nakamura Spray-t, valamint jó sok XP-t. Ezenfelül egy emote is érkezik, ami az Item Shopban lesz megvásárolható.

A pályára ellátogatóknak garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük, így nem is az ingyenes kozmetikai elemek állnak a középpontban – de azért azoknak is örülünk. Ha tehetitek érdemes barátokkal közösen érkezni, hogy maximálisan átélhessétek a koncerthangulatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Ismered Aya Nakamurát?

  • 0 %
  • 100 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!