Fortnite: Melyek a legjobb üldözős Creative pályák?

Fortnite: Melyek a legjobb üldözős Creative pályák?

Igazi adrenalin löket ez a játékmód.

Sok izgalmas játékmódot mutattam már be a Fortnite Creative-on belül, kezdve a horror pályáktól, a tycoon térképeken át, egészen a bújócskázósokig. A kínálat folyamatosan növekszik, ezért lehetőségem van további érdekes koncepciók felvázolására.

A Murder Mystery pályák arról szólnak, hogy van egy gyilkos, akinek ki kell iktatnia a menekülőket, az áldozatoknak a célja pedig magától értetődően a túlélés. Ez olyan izgalmakat kínál mint ahogy hangzik, szóval mindenképpen megéri kipróbálni a legfelkapottabbakat. A számomra három legszimpatikusabb térképet ki is választotta, és írtam róluk egy rövid bemutatót.

 Slasher Camp 

Ez egy különleges horror témájú térkép, ahol a túlélők összefogva legyőzhetik a gyilkost, és ezáltal megelőzhetik a tragédiát, mely a lassú halálukhoz vezetne. Hangulatában hasonlít a Dead by Daylight és a Prop Night játékokhoz. A Slasher Camp térképet a  4231-5223-3996-os kóddal éritek el.

 Ultimate Murder Mystery 

Ez egy hagyományos Muder Mystery pálya, ami minden kacifánt nélkül adja meg nekünk azt az élményt, amire szükségünk van. A seriff vagy éppen az őr feladata, hogy végezzen a menekülőkkel ezeken a különböző pályákon. A műfajjal ismerkedőknek, vagy a letisztult dolgok szerelmeseinek ez a tökéletes választás. A következő kóddal léphettek be: 0124-5841-7849

 Bloody Mines - Murder Mystery 

Ez a térkép egy bányába kalauzol el minket, ahol csodálatos és izgalmas környezetben küzdhetünk az életünkért. A hagyományos formákat követi, de köszönhetően a fantasztikus mapnak, könnyedén órákra beleragadhatunk. Ha adnátok neki egy esélyt, azt a 9736-4845-6318-es kóddal tehetitek meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 25 %
  • 0 %
  • 75 %