Szupervasárnap az EPL-en: minden meccs a továbbjutásról szól ma!

Szupervasárnap az EPL-en: minden meccs a továbbjutásról szól ma!

Az A-csoport utolsó napján egyidőben játszik mindenki, a tétek pedig váratlanul óriásiak lettek tegnap este!

A harmadik játéknap összefoglalójában már temettük a NIP-et, de tegnap több fordulatnak köszönhetően is nőtt az esélyük a kijutásra, miután a Vitality megverte a NAVIt (Inferno 10:16, Mirage 16:14, Overpass 16:12), a fnatic a Spiritet (Nuke 16:11, Mirage 16:9), a nindzsák pedig a csoport meglepetését, az Endpointot (Vertigo 16:7, Inferno 19:15) – ezzel megszerezve első győzelmüket a héten. Ezek az eredmények azt jelentik, hogy a Vitality már biztosan továbbjutott a rájátszásba, méghozzá az első kört kihagyva rögtön a negyeddöntőkbe.

Forrás: ESL

A maradék öt csapat közül azonban még bárki odaérhet, ezért is izgalmas, hogy a meccsek egyszerre lesznek. Magyar kommentár mellett talán mindközül a legjobb, a NIP és a NAVI összecsapása kerül majd az Esport1TV képernyőjére Twitchen. Viszont a többire is érdemes lesz figyelni, mert annyiféle forgatókönyv létezik arra, hogy ki jut tovább. A legegyértelműbb, hogy a NAVI és a fnatic egy-egy győzelemmel megszerzi a helyét a rájátszásban. Ha nem ők ketten nyernek, hanem az egyikük vagy mindketten veszítenek, rögtön végtelenül komplikált lesz az egész és akár az Endpoint, a NIP vagy a Spirit is megelőzheti őket.

A szabályok szerint pályakülönbség, majd körkülönbség, végső esetben tiebreakerek dönthetnek, így a NAVI 5, a fnatic 9, az Endpoint 5, a Spirit 3, a NIP 2 esetben juthat tovább. A potenciális megoldások Striker tweetjei alapján a következők:

MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának A csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek az alábbi menetrend szerint:

09.04. – A-csoport
19:30 - NAVI vs NIP
19:30 - Vitality vs Spirit
19:30 - fnatic vs Endpoint

Borítókép: ESL
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!